Oroszlán - január havi horoszkóp


Januárban kulcsszerepet játszhat az Oroszlán életében, hogy mindinkább képes-e a legapróbb részletekre is odafigyelni, amellett, hogy közben lássa is egyben a nagy egészet. Magánéletében érzékenyebb lehet, mint általában, s ez, vagy a dolgok mélyebb megértéséhez, de akár paranoiához is vezethet, így érdemes rendkívül körültekintően bánnia érzéseivel.

A hónap (és egyben az újév) első napjai, amellett, hogy viszonylagos nyugalomban telhetnek, semmiképpen sem alkalmasak nagyobb, konstruktívabb beszélgetések lefolytatására, így az év eleji lendület heve ellenére, halassza inkább január közepe, vége tájára az ilyesmit, legyen szó szakmáról, vagy szerelemről egyaránt. A másik kiemelkedő momentum, hogy most ténylegesen igaz lehet a mondás: "Az ördög a részletekben rejlik!". Ennek megfelelően, bármilyen nagyszabású projektbe is kezdjen a január folyamán, mindenképpen ügyeljen minden apró részlet helyességére, ugyanis ami most hátráltathatja, esetleg megállíthatja terveit, az csakis egy aprócska porszem lehet a gépezetben, érdemes tehát azok felé kiemelt figyelmet fordítania. Energetikai szempontból a hónap elejétől a vége felé közeledve, fokozatosan merülhetnek energiakészletei, így egyre inkább szánjon időt egy kis pihenésre, regenerálódásra, hogy elkerülje a teljes kimerültség állapotát. Egészségét tekintve igyekezzen minél több C-, és D-vitamint juttatni szervezetébe, ám ennek ellenére is adódhat egy hirtelen jött egészségügyi probléma, ami szintén okozhat kellemetlen napokat e hónap során, de ne csüggedjen, ez hosszútávon csakis erősítheti szervezetét, épp ezért szükségszerű is alkalmanként az ilyesmi. Összességében, ha a nehézségek ellenére is megőrzi pozitív és energikus életszemléletét, akkor sokat tanulhat és így fejlődhet is a január során történtekből.

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Oroszlán magánélete igencsak kettősen alakulhat. Ez annak köszönhető, hogy most a szokásosnál is nagyobb érzékenységet mutathat, ami egyrészről jó is lehet, ha nem reagálja túl a dolgokat, mert segíthet jobban megértenie, s így elmélyítenie szerelmi kapcsolatát, másrészről viszont akár ronthat is a dolgokon, ha túl hevesen kezeli a helyzetet, ez által olyan gondolatokat is társítva az eseményekhez, melyek nincsenek is ott. Ódzkodjon az efféle paranoid gondotoktól, kedves Oroszlán, különben démonai miatt, a mélyítés helyett, komolyan veszélybe sodorhatja, alapvetően jól működő kapcsolatát.

Az aktuálisan szingli életmódot folytató Oroszlán kissé korlátozottnak érezheti lehetőségeit, legalábbis a párválasztást illetően. Mint domináns jegynek, rendkívül magas igényeinek amúgy sem könnyű megfelelni, ám most, mintha egyenesen, pont az ellentettjével találkozna mindenütt annak, amilyen párt mindig is képzelt magának. Ennek tükrében, hacsak nem kalandra vágyik, csakis akkor menjen bele bárminemű kapcsolat elmélyítésébe, ha százszázalékosan biztos abban, hogy most éppen erre van szüksége, különben kár vele fáradni... Ami elsőre nem tökéletes, nem is lesz az soha. Szélsőségesnek tűnő kijelentés, de attól még a jelenlegi helyzetre igaz lehet!

Az Oroszlán januári magánéletéről bővebben itt: Oroszlán január havi szerelmi horoszkóp