Oroszlán - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlán számára komoly kihívás lehet a január, különösen a párválasztás terén, ugyanis most mintha minden összeesküdött volna az ellen, hogy meglelje az igazit. Ez egyrészről annak tudható be, hogy jelenleg nem igazán sodor az útjába olyas valakit az élet, aki megfelelne magas elvárásainak, s nem mellesleg, kellően érdekes is lenne ahhoz, hogy hosszútávon lekösse figyelmét, másrészről pedig, ha lenne is olyan, akire felfigyelne, ő már nem biztos, hogy viszonozza majd érzéseit, vagy egyszerűen már foglalt. Ilyen körülmények között előfordulhat, hogy úgy gondolja, talán önnel nem stimmel valami, s lejjebb kellene adnia igényeit, ez által engedni elvárásaiból, de, átmeneti sikertelensége ellenére, semmiképp sem gondolkozzon ilyesmiben! Maradjon önhöz méltó módon hű az elveihez és csak akkor bonyolódjon most bele egy kapcsolatba, ha biztos abban, hogy most pont erre van szüksége, ha viszont nem így érzi, ne adja oda magát egy röpke kaland kedvéért, mert akkor most nagyot csalódhat, kedves Oroszlán. Tartson ki és őrizze meg kincsit annak, aki megérdemli!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A január folyamán a párban élő Oroszlán különös érzékenységet mutathat kedves iránt, ami igen kettősen hathat kapcsolatukra. Egyrészről sokat segíthet elmélyíteni szerelmüket és megélni a közösen eltöltött pillanatokat, másrészről viszont veszélyforrást is jelenthet, hisz hajlamossá teheti arra, hogy félreértelmezzen bizonyos dolgokat, vagy túlreagáljon apróságokat, ami csak ronthat párkapcsolatukon. Hogy melyik verzió valósul meg a gyakorlatban, az most csakis önön múlik!

A legkönnyebben úgy küszöbölheti ki a negatív hatásokat, s helyezheti előtérbe a pozitívokat, ha tudatosan elhessegeti az olyasfajta gondolatait, melyek esetében gyanús, hogy csak az által generálódtak, hogy belelátott bizonyos nem létező dolgokat is egy adott szituációba, elrugaszkodva ezzel a tényektől és a valóságtól. Reális az, amit annak gondolunk! Ne hagyja, hogy démonai tévútra tereljék. Győzedelmeskedjen felettük tiszta szívvel és bölcsen, akkor egy igazán tartalmas és kapcsolati szempontból mindenképpen élvezetes és jövőbe mutató hónapot zárhat!