Bak - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedül élő Bak számára a január, bár igencsak eseménydús időket hozhat, amikor is kalandokból nem lesz hiány, mégis, meglehetősen céltalannak is ígérkezik egyben, ugyanis végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Ez egyrészről érthető hozzáállás, hiszen érhették már csalódások, s egész biztos, hogy most is szép számmal vannak olyanok ön körül, akik csak "azt" akarják öntől, ugyanakkor kissé hátráltathatja is a párkeresést ez a hozzáállás, ha puszta óvatosságból és elővigyázatosságból, zárkózottá válik, hiába is hangoztatja, hogy szereti élvezni az életet! Legyen kicsit kitárulkozóbb, kedves Bak, és ne mindjárt azon monfordírozzon, ha megismer valakit, hogy miért nem lenne megfelelő partner önnek. Ami pedig az elvásásosak illeti, ne csak azt nézze, minek nem felelnek meg az aktuális jelentkezők, hanem azt is, hogy melyeknek igen, hátha akad egy közülük, aki majdnem tökéletes, s kaphatna egy esélyt! Hogy felfedezze valakiben az igazit, arra most leginkább a hónap utolsó két hetében adódhat lehetőség, így ekkor különösen járjon nyitott szemmel és szívvel.

Párkapcsolatban élőknek:

A januárt már szerelmi kapcsolatban kezdő Bak számára az igazi kihívást az jelentheti, hogy vajon képes-e kedvese esetleges kirohanásait, vagy féltékenykedését kellő türelemmel kezelni, avagy, hagyja, hogy elragadják az érzelmek, ez utóbbi esetben ugyanis nagy és heves szerelmi csatározásokra lehet számítani önök között.

A szenvedély mindig jó egy kapcsolatban, azonban nem mindegy a hétköznapok során, hogy meddig is megy el általa az ember, hiszen lehet akkor is boldogtalan valaki, ha ugyan nagyon szereti a másikat, de mégsem tud vele tartósan együtt élni, annak pedig semmi értelme. Az élet tele van kompromisszumokkal, még, ha nem is éppen a leglátványosabb, legszórakoztatóbb dolgok is a világon, így hát, ha azt akarja kedves Bak, hogy tartósan megmaradjon önök között a béke, s ez által kapcsolatuk harmóniája, akkor bizony most jó pár kiegyezés kötésére szükség lehet. Akárhogy is, a lényeg, hogy megéri, ha igazán szeretik egymást, hiszen szerelmük többet ér, mint az, hogy kinek volt igaza...