Halak - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Halak számára ideálisnak ígérkezik ez a hónap a párkeresésre, hisz romantikában, biztosan nem lesz hiány a csillagok előrejelzése szerint. Annak, hogy meglelje az igazit, különösen a január közepe fog igencsak kedvezni, amikor is sűrűbben vehet rész társadalmi eseményeken, vagy baráti találkozókon, esetleg kinéz magának egy törzshelyet, ahova szívesen ugrik, le ismerőseivel inni valami finomat és beszélgetni egy jót. Most a nagy őt talán éppen egy ilyen társaságban töltött idő alatt, talán egy véletlen találkozásnak köszönheti majd. Az is előfordulhat, hogy az illető már régóta egy barátja kedves ismerőse volt, s csak a vak véletlen műve, hogy csak most találkoztak. Ha úgy érzi, megtörtént önnel a csoda, akkor ne is engedje kicsúszni kezéből a dolgokat, hanem hajtson rá rögvest az igazira!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Halak magánélete is kiegyensúlyozottnak, sőt, kifejezetten szerelemmel és romantikával telinek ígérkezik, azonban a hónap második felében nagy eséllyel történhet valami, ami némileg megzavarhatja ezt az idilli állapotot. Meglehet, hogy esetleg egy vetélytárs lép a színre, akiről ráadásul ez kedvesének fel sem fog tűnni, így egyedül kellhet szembenéznie ezzel a kapcsolatukat fenyegető kihívással.

Akárhogy is, ne vegyen tudomásul semmit, harcoljon, de mindezt úgy tegye a felszín alatt, hogy szerelme észre se vegye, milyen ádáz küzdelem folyik a háttérben (legalábbis egy darabig), ugyanis nagyon kedvelheti ezt az illetőt, így komoly veszekedésekre adhatna okot az ön gyanúja kettejük között, amíg nem tudja igazolni, tehát elengedhetetlen az ügyet rendkívül óvatosan kezelnie!