Vízöntő - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntő magánélete nem sok változáson mehet át egészen január 20-ig, amikor is viszont egy igen jelentős áttörés következhet e téren, azonban mindez számos, különféle formában nyilvánulhat most meg. Lehet egy nagy egymásra találás egy régi ismerősével, egy új szerelem beteljesülése, vagy éppen egy őrjítő, szerelmes éjszaka valakivel, akit alig ismer, és akiről álmában sem gondolta volna, hogy ilyen rövid időn belül egy ágyban fognak kikötni, de lehet ez a nagy fordulat akár egy csalódás is, vagy egy, már alakulóban lévő kapcsolatból való kiábrándulás. Ha pozitívan változik meg magánélete, most rendkívüli tartósságra lehet számítani, ha viszont negatívan, akkor most hamarabb helyre billenhet egyensúlya, mint gondolná, ugyanis mindkét esetben szerencsés végkimenetelt jósolnak a csillagok, tehát ön minden esetben jól fog járni, ha más nem, hát a szerzett tapasztalat által, vagy éppen azért, mert még idejében fényderült egy turpiságra, s ez által egy sokkal nagyobb szerelmi csalódástól óvhatta meg magát!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelemben élő Vízöntő párkapcsolata igazán kielégítőnek ígérkezik a január folyamán, ugyanakkor a romantika és a szenvedély kissé hiányozhat belőle, viszont cserébe hatalmas és tartalmas beszélgetésekre, valamint, faramuci módon, szexuálisan, már-már szégyenletesen izgató együttlétekre lehet számítani. Csupán csak arra érdemes figyelnie, hogy ne rontsa el az utóbbiakat azzal, hogy az első kettőt hiányolja, hisz idővel azok is visszatérnek majd, mellesleg miért is lenne mindig kötelező mindennek, romantikusnak, vagy éppen szenvedélyesnek lennie.

Néha egy intellektuális téma, vagy éppen naturális és nyers szeretkezés is ugyanolyan kielégítő és felkavaró lehet, mint egy bepárásodott ablak egy kandalló előtt töltött, szenvedélyes éjszaka után. Legyen formabontó és hozza magát formába kedvesével. Ha pedig egyszerűen úgy esik jól, hát fussák le a "vízszintes maratont"!