Szűz - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Szűz számára egy rendkívül izgalmas hónapnak ígérkezik a január, legalábbis a magánéletét illetően, ugyanis most néhány meglepő vallomással szembesülhet. Előfordulhat még az is, hogy egyre már különösen régóta várt! Ha ez megtörténik, az mindenképpen valóságos érzelmi lavinát indíthat el önben, aminek következtében átjárhatja testének minden apró kis porcikáját a szerelem. Mindazonáltal szükséges lehet most egy kicsit aktívabban munkálkodnia is, hogy a legtöbbet hozza kis a helyzetből, hisz még egy tökéletes kapcsolatért is meg kell küzdeni nap, mint nap, nem, hogy egy újonnan bimbózó szerelmért. Uccu neki, csak ennyi legyen a baj, hisz ez egy izgalmas és élvezetes feladat, ha már az ember zöld utat kapott! A pártalálásra, s eme új kapcsolat kialakítására a január második hetében van a legnagyobb esély a csillagok állása szerint, így készüljön és különösen ez idő tájt vesse latba minden csáberejét, kedves Szűz, hogy valósággal bevonzza életébe a jót!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Szűz januárban úgy érezheti, mint akire rámosolyogtak a csillagok, ugyanis elképesztően élvezetes lesz számára a szex és a szerelem! Ezzel egy igen élvezetes időszak veheti kezdetét kapcsolatukban, amikor is, abszolúte túlzás nélkül kijelenthető, hogy egyszerűen minden tökéletes. Mindebből fakadóan, alkalmas lehet a január arra, hogy még inkább elmélyítsék és egyszersmind magasabb szintre emeljék kapcsolatukat egy komolyabb elköteleződés, esetleg gyermekvállalás által.

Ne féljen elhatározni magát, hiszen ez az élet természetes rendje. Felejtsenek el hát mindent, ami valaha is rossz volt és örüljenek most minden pillanatnak, amit együtt tölthetnek, tervezzenek és szeressenek, hisz párosan, csak így szép az élet!