Rák - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg tartós párkapcsolat nélkül élő Rák számára egy igen kedvező és laza időszaknak ígérkezik a január, amikor is egyszerűen vonzhatja az emberek figyelmét és tekintetét, az már persze más kérdés, hogy közülük hányan ígérkeznek potenciális szerelmi partnernek. Ha most épp búfelejtő, újító időszakát éli, akkor sok kalandban lehet része, s egy-két izgalmas éjszakára is számíthat, ám, ha már készen áll egy új, nagy szerelemre, akkor viszont kifejezetten zavarba ejtő és egyszersmind zavaró lehet rendkívüli népszerűsége, hisz a sok lelkes jelentkező közül nehezebb kiszúrni azt az egyet, akire igazán vágyik. Bár nem létezik tökéletes recept, de talán úgy puhatolhatja ki a legkönnyebben, ki a kalandor és kit mozgat meg valójában az ön személyisége is, ha eleinte kacéran, ám mégis egy kicsit elérhetetlenül viselkedik. Ez maximálisan elijesztheti azokat, akik könnyű prédára vadásznak, s csupáncsak testi vonzalmat éreznek ön iránt, viszont kifejezetten vonzó lehet azok számára, akiket ön valóban érdekel, kedves Rák! Ha pedig semmiben sem bízik, akkor használja az ősi módszert, melynek lényege: ha meglátja, rögtön tudni fogja, hogy ő az igazi! Ha tehát valakinél nem ezt érzi, akkor valószínűleg nem is ő az, akire önnek szüksége van, akibe bele tudna szeretni!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Rák számára kiemelten fontos lehet e hónap során, hogy párjával átbeszéljék érzéseiket, s ez által feltárják az esetlegesen a mélyben megbúvó, kimondatlanul is létező aggályaikat, problémáikat, hogy közösen kereshessenek azokra megoldást. Mint minden létezőnek, egy kapcsolatnak is olykor szüksége van egy kis többlet odafigyelésre, regenerálódásra, megújulásra, egyrészt azért, hogy ne váljon fásulttá, kiégetté, másrészt pedig, hogy ne halmozódjanak fel benne hosszútávú feszültségek, melyek végül az egymástól való eltávolodáshoz, vagy akár szakításhoz is vezethetnének.

Ha kedvese partnernek ígérkezik ebben, akkor már a hónap második felére érezhetik az egymással szembeni oldódást, s ez által kapcsolatuk új szintre helyeződését, megerősödését, ha azonban ő nem igazán mutat hajlandóságot az együttműködésre, akkor a dolgok feszegetése csak még inkább elmélyítheti az önök közötti szakadékokat. Ez esetben, ha nehéz is, próbálkozzon tovább, még, ha eleinte ellentétes hatást is ér el, akkor előbb utóbb célt ér és jöhetnek újra a meghitt és boldog, közösen megélt percek! Ne adja fel, kedves Rák!