Skorpió - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Skorpió januárban, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan befolyásos személyiséggel, aki nem csak előmenetelére lehet nagy hatással, de érzelmileg is hamar egymásba gabalyodhatnak, s eme kettő veszélyes kombináció. A szerelem vak és ennek most igen markáns formájával lehet dolga, azonban nem feltétlenül biztos, hogy bármi baj is adódna ebből a kapcsolatból, akármit is mondanak mások! Ha pedig mégis tévedne, hát ilyen az élet, inkább egy nagy csalódás, minthogy egyetlen elszalasztott pillanat is a boldogságra, vagy úgy is mondhatnánk, kis kockázat, kis nyereség, nagy kockázat, nagy nyereség. Mindemellett most ráadásul még egy csábítással is lehet, hogy meg kell küzdenie, ugyanis szexuális értelemben, teljesen leveheti egy vonzó idegen a lábáról, így aztán végképp összekuszálódhatnak ön körül a szálak, ám most mintha még élvezné is ezt az egészet!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Skorpió számára a január nem hoz nagyobb változásokat, ugyanakkor, alaposan felkavarhatja az állóvizet körülötte ama tény, hogy nem igazán bír magával szexuális téren. Bár nem ez az első az ön számára egy tartós kapcsolatban, de köztudott, hogy tüzes csillagjegye révén, különösen erős szálak fűzik a szexuális élvezek mély és rendszeres megéléséhez, s ennek megfelelően, talán minden más jegynél nehezebben viseli a visszautasítást.

Ha most ezen a területen nehézségek is adódhatnak jelenlegi párja mellett, a legfontosabb most, hogy bármennyire is csábító a gondolat, semmiképpen se keressen vigasztalást más karjaiban, mert azt hosszútávon, nagyon bánhatja majd. Ha párja valami miatt a türelmét kérné, legyen vele nagyon megértő és kedves, akkor hamarabb fel is fog oldódni, s többször partot ér majd az ön által indított hullám! A fizikális elvonási tünetek enyhítésére pedig néha nincs is jobb, mint egy nagy adag csokoládé!