Kos - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A januárt pár nélkül kezdő Kos szívét e hónap során elönti a szenvedély, míg gondolatait az erotika, aminek következtében most még olyanok iránt is vonzódást érezhet, akik alapvetően nem is az esetei. Eme túlfűtött erotikus kisugárzását és szexuális vonzerejét mások is érzékelni fogják és igyekeznek majd közel kerülni önhöz. Ha kalandozásra vágyna egy kicsit, vagy éppen afféle szerelemfelejtő, újélet kezdő tombolásra, akkor ennek most kifejezetten kedvezhet ez a hónap, de egy tartós szerelem kialakulásának is növeli az esélyét eme felfokozott állapota, ami szinte egészen a január végéig jellemezheti. A döntés most az ön kezében van, mit is kezd mindezzel. Míg az egyéjszakás kalandokhoz könnyen hozzájuthat most, addig egy párkapcsolat kialakítása már jóval keményebb dió lehet, hiszen lehetséges, hogy akivel ön éppen ilyesmiben gondolkodik, az most csak egy kis "kikapcsolódásként" tekint az együtt töltött éjszakákra, vagy éppen fordítva, valakinek ön törheti össze a szívét, aki többet szeretne öntől, mint csupán csak egy egyéjszakás kalandot. Legyen optimista, hisz szerencsés esetben még találkozhat is a két szándék, s akár egy őrjítő szerelem kezdete is lehet az a bizonyos, szenvedélyes első éjszaka!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Kos életében is kulcsszerepet játszhat a január folyamán a szexualitás. Előfordulhat, hogy mostanában, mondjuk ki, nincs minden rendben-e téren ön és partnere között, ami alapvetően természetes is, hiszen két különböző ember nem gondolkodhat mindig, mindenben azonosan, különösen egy ilyen komplex dolgot tekintve, mint a szex, vagy a szerelem, azonban, ha ennél többről is szó van, akkor bizony érdemes már nem fél vállról venni az esetleges problémákat. Ez azért is lényeges, hiszen az egészségesen megélt szexualitás legalább annyira fontos szerepet játszik egy kapcsolat stabilitásában, tartósságában, mint az őszinteség, s ez utóbbi a kulcsa az előbbi orvoslásának.

Ha tehát diszharmóniát tapasztalnának nemi életükben, akkor mindenképpen, mihamarább üljenek le és, ha szükséges, konkrétumok kíséretében, beszéljék át részletesen, kit, mi bánt, mit, hogy él meg és miben látják a helyzet javításának lehetőségét. Ha ez megvan, testiségről lévén szó, irány a gyakorlat, ami ugyan sokban eltérhet az elmélettől, de a dolgok átbeszélésének nem is annyira az a lényege, hogy szóban megoldják a problémákat, hanem az, hogy oldva a feszültséget, újra közelebb kerüljenek egymáshoz e téren, s, hogy megerősítsék egymásban a helyzet javítására irányuló szándékot. Ha ez megvan, nyitottságuk révén a természet, a hormonok és az ösztön már el is intézi a többit, talán frappánsabban, mint gondolnák!