Nyilas - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életmódot folytató Nyilas számára igen jó kilátásokkal kecsegtet a pártalálás terén a január, ugyanakkor néhány nehézséget is le kellhet küzdeni ahhoz, hogy most meglelje az igazit. Az egyik ilyen akadály lehet az időhiány, amely abból fakadhat, hogy most még a szokásosnál is nehezebben képes összeegyeztetni a magánéletet a munkával és az egyéb társadalmi és családi kötelezettségeivel. Eme helyzet javítására érdemes lenne bevezetnie egy napirendet, amiben tudatosan igyekszik mindig kellő időt szakítani arra, hogy aktívan keresse párját. Ez eleinte csak plusztehernek tűnhet, de nagyon hatásos lehet, így mindenképpen tegye megfontolás tárgyává a direkt mechanizmusok rendszeres alkalmazását, hisz attól még, hogy aktívan ismerkedik, még nem csökkenti egy valódi érzelmeken alapuló párkapcsolat kialakulásának lehetőségét, sőt! Éppen hogy növeli, hiszen, ha rendszeresen megismerkedik új emberekkel, azok közül nagyobb eséllyel is találhatja meg azt, aki szellemi, lelki és szexuális téren is társa lehet egy életre. Ki tudja, talán ő is éppen hasonló problémákkal küszködik, mint ön és pont egy olyas valakiről álmodozik, mint ön!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Nyilas esetében, a hónap legnagyobb kihívása az lehet, hogy mennyire képes kezelni és toleranciát mutatni kedvese apróbb-cseprőbb, mégis annál idegesítőbb dolgai iránt. Ez nem lehet könnyű, pláne akkor, ha már számtalanszor átbeszélték a dolgokat, szerelme mégis, mintha meg sem hallotta volna a lényeget, töretlenül hódol tovább rossz szokásainak. Ha így lenne, akkor is őrizze meg a nyugalmát és vegye fontolóra még egy "nagy beszélgetés" lehetőségét a problémás ügyekkel kapcsolatban, hátha már csak az hiányzik a megvalósuláshoz, esetleg alatta feltárulhat egy olyan részlet, ami eddig elkerülte a figyelmét, vagy valami olyasmi, ami arra enged következtetni, hogy párja, bármennyire is szeretne, nem tud megváltozni soha.

Ez utóbbi esetben, kénytelen lehet elfogadni őt olyannak, amilyen, esetleg valami egészen újjal próbálkozni még utoljára. Bármit is tesz, ne erőltessen januárban semmit párjára, a féltékenységet pedig szigorúan hagyja az ajtón kívül e hónap egésze során, mert most az, az egyetlen, ami nagy bajt okozhat!