Ikrek - január havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Ikrek januárban, meglehetősen fáradékony lehet, és szinte teljesen elterelheti figyelmét az anyagiak hajszolása, melynek fő inspirálója, hogy átmeneti pénzhiány gyötörheti, vagy akár dolgai is besűrűsödhettek, így most a szokásosnál kevesebb energiája maradhat a párkeresésre, ez azonban nem azt jelenti, hogy teljesen eseménytelennek ígérkezik szerelmi téren az év első hónapja, sőt! Most nagy eséllyel érheti egy igazán kellemes meglepetés, esetleg egy váratlan és felkavaró találkozás, melynek következményeként, azonnal és hevesen szerelembe eshet. Ennek megéléséhez azonban két dolog okvetlenül szükséges lehet: az egyik, hogy úgy érezze, már túl van a múlton és teljesen kigyógyult az előző szerelemből, a másik pedig, hogy felejtse el a korábbi, talán rossz tapasztalatokon alapuló előítéleteit, ugyanis azok által eljuthat odáig, hogy olyan magas követelményeket állít a jövendőbeli párjával szemben, amelyeket senki sem lesz képes megugrani. Ezt a hibát úgy kerülheti el, ha nem a társadalmilag állított ideált, azaz a "tökéletest" keresi, hanem azt a valakit, aki az ön számára ideális partner, aki szórakoztató, kedves és tökéletes kiegészítője önnek, mondhatni a "másik fele", kedves Ikrek!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Ikrek januárja, meglehetősen feszültségekkel telinek ígérkezik, legalábbis, szerelmi téren mindenképpen lehet némi diszharmóniája számítani e hónap során. Az, hogy a jelentkező, apróbb nézeteltérések és véleménykülönbségek mennyire mélyülnek el, most nagyon is azon múlik, hogyan kezeli őket, kedves Ikrek, azaz, hogy képes lesz-e minden szenvedélye ellenére, higgadtan és toleránsan reagálni a felmerülő problémákra, vagy pedig heves vehemenciával, párját, esetleg magát hibáztatja mindenért.

Ha békére törekszik, akkor bizony előfordulhat, hogy többet is kell nyelnie a kelleténél, de hosszútávon, mindenképpen csakis pozitívan hathat kapcsolatukra, ha mindkettejüknek sikerül elsajátítani a kompromisszumkötés művészetét, de ehhez, mint domináns jegy, ön is kell. Ha sikerül megőrizni realitásérzéküket és okosan kezelniük a kedvezőtlen asztrális körülmények ellenére is a szerelmi kapcsolatukban felmerülő kellemetlenségeket, akkor, ha nem is sokat fejlődhet, de mindenképpen megőrződhet az önök közötti harmónia, egyetértés és szerelem!