Kos - január havi horoszkóp


A Kos hatalmas lendülettel és elhivatottsággal kezdheti az újévet, amikor is úgy érzi, semmi sem állhatja útját terveinek! A szerelem terén ugyanakkor kiemelten fontos lehet a január folyamán a szexualitás, melyben most a harmonikus fejlődés állapotának elérése lehet a fő cél, elhagyva az ingadozó teljesítményt.

Januárban a munka és az anyagiak terén hatalmas lendülettel és ambíciókkal telve indulhat meg a Kos, amikor is az egyetlen banánhéj, amin elcsúszhat, az pont a túlzott reflektációja a területre, ha ugyanis csakis a teljesítményre és a karrierépítésre koncentrál, akkor akarva, akaratlanul, de sok embert megbánthat, vagy sokaknak keresztezheti az útját, s így idővel, egyre több követ gördíthetnek majd az ön útjába is. Az adódó nehézségek miatt így megtörhet lendülete, tehát e hónap során a fő célkitűzése, tervei mellett, mindenképpen a fentiek elkerülése legyen. Ne akarjon mindent, minden áron, vagy túl hamar, törekedjen az egyességekre és inkább szövetségek kötésével erősítse haladását, mintsem egymás után aratva a győzelmeket. Ha túl sok halat fog ki egyszerre, most biztosan el fog szakadni a háló, ha viszont sikerül a legyőzés helyett, a maga mellé állításban gondolkodnia, akkor páratlanul nagy fogással érhet véget a január! Az év első hónapjában mindemellett feléledhet önben a vágy egészsége megreformálására is, ennek kapcsán új mozgásformába, vagy étrendváltoztatásba kezdhet, esetleg erősen elgondolkodik, hogy elhagyja egy káros szenvedélyét. Bármelyikről is legyen szó, ne hirtelen, hanem fokozatosan próbáljon meg áttérni az új életmódra, mert a változás csakis így stabilizálódhat hosszútávon. Sok sikert és kitartást, kedves Kos, jó úton halad!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párkapcsolatban élő Kos magánéletének alakulásában kulcsszerepet kap most a szexualitás. Tény, hogy a szexuális együttlétek kölcsönösen kielégítő megélése legalább annyira fontos szerepet játszik egy kapcsolat stabilitásában, mint az őszinte párbeszéd, vagy egymás elfogadása, így nem szabad fél várról venni vele kapcsolatban sem a dolgokat. Ha valami nem működik, legyenek magukhoz és egymáshoz is őszinték, mondják ki és beszéljék meg, hogyan is lehetne jobb. Ha a szándék már megvan, az eredmény sem várat soká magára!

A jelenleg pár nélkül élő Kos a január folyamán egészen új energiákkal telítődhet, melyek hatására lángra kaphat benne a szenvedély, s az erotikában gazdag nappalok és éjszakák iránti vágy, ennek megfelelően, hihetetlenül erős kisugárzás és minden eddiginél csábítóbb intellektus jellemezheti e tüzes jegy képviselőit. Használja ezt az erőt, kedves Kos, flörtöljön, csábítson, de ne hagyja, hogy elhomályosítsa túlfűtött szenvedélye, s inkább minőségben gondolkodjon, mint mennyiségben, hiszen, természetéből fakadóan, a pillanatnyi boldogság sosem lehet tartós, az csupán röpke illúzió...

A Kos januári magánéletéről bővebben itt: Kos január havi szerelmi horoszkóp