Skorpió - január havi horoszkóp


A Skorpió számára a január, munka szempontjából minden lelkesedése ellenére, kissé unalmasan alakulhat, ám nagyban kompenzálhatja eme hatást, ha kihasználva jó kapcsolatteremtő képességét és érzékét az emberekhez, a fontos kapcsolatai megszilárdítására, ápolására koncentrál. Ez a hozzáállás most könnyen megváltoztathatja a magánéletét is e jegy szingli képviselőinek!

A munka gyakorlati részét tekintve a Skorpió szinte az egész hónap folyamán azzal küszködhet, hogy, míg túlteng benne a kreativitás és a lelkesedés az újítások iránt, addig szakmailag egyre inkább csak a rutint és a kötelezők megfutását várhatják el, s ez hervasztólag hathat önre. Karrierje szempontjából azonban azt irányozzák elő a csillagok, hogy a január mégis nagyon alkalmas hónap lehet a fejlődésre, legalábbis a kapcsolatrendszerét illetően mindenképpen, így érdemes inkább erre, mint az aktuális teljesítményére koncentrálni. Most olyannyira igaz lehet ez, hogy előfordulhat, hogy többet profitál ebből, mintha kiemelkedő eredményeket tenne le az asztalra. Ez azonban szinte magától értetődő, hiszen ha valami, akkor a kapcsolatteremtés az, amiben mindig is őstehetség volt, kedves Skorpió, hát használja hendikepjét! A tálalás néha többet nyom a latba, mint az íz! Egészségét igyekezzen óvni, s különösen figyeljen arra, hogy elegendő ásványi anyagot és nyomelemet vigye be szervezetébe, olajos magvak és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával.

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Skorpió számára a legnagyobb kihívás a január folyamán abból adódik, hogy gyakran kénytelen lehet visszafogni, sokszor túlfűtött szexuális vágyát, amit kifejezetten nehezen viselhet, sőt, most egyenesen tragédiaként élhet meg. Bármennyire is gyötri a kémia, semmiképpen se keressen máshol vigasztalást, tartson ki párja mellett, s legyen vele nagyon megértő, mert általában nem azért utasítja vissza közeledését, mert nem szeretné, csupán mostanában nem jut elég ideje, energiája az ilyesmire, vagy egyszerűen csak nincs hangulat a szexhez annyiszor, mint azt ön szeretné, de ne aggódjon, ön mellett ez nem maradhat hosszútávú!

A jelenleg szingli életet folytató Skorpió számára a január igen izgalmas dolgokat tartogat szerelmi téren. Könnyen lehet, hogy a munkája kapcsán megismerkedik most valakivel, aki igen befolyásos és még nagy hatással lehet karrierje alakulására, ugyanakkor igen vonzó is az illető, így szinte kötelezően jelentkezhet önök között az, hogy némely megbeszélést az ágyban folytassák tovább. Akár jó, akár rossz lesz a vége, ez a hónap még biztosan csakis az élvezetről szól majd, így nem lesz oka panaszra, kedves Skorpió!

A Skorpió januári magánéletéről bővebben itt: Skorpió január havi szerelmi horoszkóp