Ikrek - január havi horoszkóp


Az Ikrek januárja igencsak mozgalmasnak és sok kavarodással telinek ígérkezik, ráadásul pénzügyileg kész katasztrófa lehet ez a hónap. A diszharmónia a magánéletére is kihathat, ahol most a legkisebb apróságból is elefántot csinálhat, azonban mégis sokat erősödhet, mind személyisége, mind pedig kapcsolata, s így a január végére egy teljesen új és határozott valakiként nézhet szembe az eljövendőkkel!

Az év kezdete igencsak nagy kihívásokat rejteget, különösen pénzügyi téren az ön számára, kedves Ikrek. Ennek kapcsán komolyan megkérdőjelezheti, eddigi szilárd hitét is, azaz, hogy hálás szerep a család pénztárosának lenni, ugyanis most egy kifejezetten olyan időszak következhet, amikor is, minél inkább igyekszik megfogni a pénzt, az annál inkább kifolyik a kezéből, míg végül teljesen elveszítheti az uralmat pénztárcája felett. A legtöbb, amit tehet ez ellen, hogy igyekszik napról-napra követni a változó körülményeket és rendre átdolgozni, vagyis dinamikusan átcsoportosítva kezelni a rendelkezésére álló, még fennmaradó összegeket. Érdemes továbbá némi pluszbevételi forrás után is néznie, az sokat gyorsíthat a helyzet stabilizálódásán. Az egészségét illetően indokolt minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztania, valamint középpontba kerülhet a méregtelenítés is, ami igencsak időszerű lehet.

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek előtt meglehetősen feszült hónap állhat, legalábbis a magánéletüket illetően. Kapcsolatuk harmóniájának és stabilitásának megőrzése most szinte teljesen e jegy képviselőin múlik, vagyis azon, mennyire képesek kezelni a párjukkal való, apróbb nézeteltéréseket, melyekből, ha nem tartják féken lobbanékonyságukat, könnyen nagy veszekedéseket generálhatnak, amik természetesen, semmiképpen sem tesznek jót kapcsolatuknak. Ha azonban sikerül megőrizni realitásérzéküket, akkor most könnyen elkerülhetik a legrosszabbat, s, ha nem is mélyíthetnek sokat szerelmükön, de legalább megőrizhetik a párjukkal való összhangot, ami az ilyen kedvezőtlen időszakokban szintén nem kis eredmény.

A jelenleg egyedülálló Ikrek januárban meglehetős fáradsággal küszködhet, ami nem sokat dobhat libidóján. Annak ellenére, hogy csökkent érdeklődést mutathat a szerelem iránt, az még koránt sem biztos, hogy teljes mértékben el is fogja kerülni, ugyanis nagy meglepetéseket tartogathat az év első hónapja. Ezek megéléséhez, s egy új szerelem kialakulásához egy fontos dolgot tudnia kell: soha ne a tökéletest, hanem azt a valakit keresse, aki hibáival együtt a legtökéletesebb kiegészítője lehet önnek!

Az Ikrek januári magánéletéről bővebben itt: Ikrek január havi szerelmi horoszkóp