Szűz - január havi horoszkóp


A Szűz januárban kisebb-nagyobb változásokra számíthat a munkahelyén, ami valószínűleg örvendetes, hisz előnyösen befolyásolhatja karrierjét, ráadásul a magánéletében egyenesen aranykorszak következhet, legyen akár szingli, akár tartós párkapcsolatban élő, így egy igazán fantasztikus hónapnak ígérkezik számára a január!

A január mindig is a nagy változások hónapja volt, ami izgalmas időszakokat hoz magával, hisz nem lehet tudni, hogy kinek jelent ez jót, s kinek ellenkezőjét, az ön esetében azonban, kedves Szűz, most biztos a siker. Ehhez azonban önnek is hozzá kell tennie a maga részét, mégpedig azáltal, hogy egyrészről rugalmasan kezeli a változásokat, másrészről pedig, hogy minden körülmények között, alaposságra törekszik, odafigyelve minden apró részletre, ugyanis ekkor lehet csak biztos abban, hogy valóban kihozta a maximumot z adódó lehetőségekből. A változás továbbá nem csak előnyökkel, hanem újabb kihívásokkal is járhat, hiszen előfordulhat, hogy az új körülmények számos pluszmunkát igényelnek, sőt, akár egy szakmai továbbképzésre is szükség lehet, ami további energiákat és időt vonhatnak el más területekről. Egészségi állapotát tekintve, kedves Szűz, igyekezzen most minél több zöldséget, gyümölcsöt, valamint olajos magvat bevinni szervezetében, hogy megfelelő mértékben fedezni tudja mindennapi vitamin és ásványi anyag szükségletét.

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűz számára egy igazán kielégítő, sőt, talán minden képzeletet felülmúló, szenvedélyes hónapnak ígérkezik a január, különösen szexuális értelemben! Ami eddig nemigen akart összejönni, az most egyszer csak sikerül, s ami eddig talán nem is kapott akkora hangsúlyt kapcsolatuk testiségi részét illetően, azt most egyszerre előtérbe kerül, s együtt fedezhetnek fel egészen új távlatokat, így minden bizonnyal, e hűvös hónapban, forró, szerelmes és egyszersmind hihetetlenül izgalmas éjszakák várhatnak önökre! Mindezekből fakadóan, a január arra is kiválóan alkalmas hónap lehet, hogy elmélyítsék, s egyszersmind egy új szintre emeljék kapcsolatukat, így nagy eséllyel merülhet fel önök között összeköltözés, házasság, vagy éppen egy babaprojektbe való belevágás!

A jelenleg pár nélkül élő Szűz számára, igazán rendkívüli izgalmakat tartogathat a január, feltéve, hogy késznek érzi magát lelkileg egy új kapcsolat kialakítására, a sikerhez ugyanis most elengedhetetlen lehet a pozitív hozzáállás, viszont a jó hír, hogy ez most akár már önmagában is elegendő lehet a sikerhez! Ami még izgalmasabbá teheti a dolgot, hogy a szerelem most egy igen váratlan időpontban és formában érkezhet, ami igencsak nagy jövőt jósol a most kialakuló kapcsolatnak.

A Szűz januári magánéletéről bővebben itt: Szűz január havi szerelmi horoszkóp