Bak - január havi horoszkóp


A január a Bak számára igen jó lehetőségeket tartogat a fejlődésre és a szakmai, vagy más egyéb területeken való helytállása bizonyítására, ugyanakkor némi kockázatot is hordozhat magában, míg szerelmi téren önmaga bizalmatlanságának és olykor pesszimista hozzáállásának legyőzése jelenthet kihívást, e sokszor nem alaptalanul gyanakvó jegy képviselőinek.

Bármikor, bármilyen kedvezőnek is mutatkozó, új dologba vág bele az ember, az mindig kockázattal jár! Ugyanakkor, ahogy azt a bölcsesség is tartja, kockázat nélkül nincs nyereség, így az eredmények felmutatásához most önnek is ki kellhet lépnie komfortzónájából, kedves Bak! Mindazonáltal, most bíztató előjel, hogy karrierje terén szerencsét mutatnak a csillagok, s egy olyan, váratlan, mégis kellemes meglepetés bekövetkezését is jövendölik, ami mindenképpen pozitívan hat majd előmenetelére, s természetesen általános hangulatára is. Ha maximálisan ki akarja használni a jó szelet, most igyekezzen maga is mindent napi rendszerességgel megtenni azért, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, hisz ez alappillére a tartós siker elérésének. Ha ügyel arra, hogy néha előtörő pesszimizmusa ne rontsa el tartósan kedvét és nyomja el életszeretetét, akkor nagy lehetőségek mutatkoznak arra is, hogy olyan új kapcsolatokra tegyen most szert, melyek által nem csak barátokat, de lehetséges új útitársat, akár társakat is szerezhet a jövőbeni terveihez. Egészségi állapotát illetően, ne legyen könnyelmű, kedves Bak, mert az mindig megbosszulja magát, s egy apró dologból is lehet nagyobb baj, ha egy szükséges orvosi beavatkozás ellen csökönyösködik az ember.

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Bak számára a legnehezebb ebben a hónapban az lehet, hogy kellő toleranciával viseltessen párja apróbb, idegesítő szokásai, esetleges kirohanásai, vagy éppen féltékenykedéseivel szemben. Ez nehéz feladat lehet egy olyan lobbanékony és sorspárti embernek, mint a Bak, ugyanakkor rendkívül személyiségfejlesztő és kapcsolatépítő is lehet, ha sikerül féken tartania magát, s odaadással és nem kevés kompromisszumkészséggel kezelni ezt a nehezebb időszakot.

Az aktuálisan pár nélkül élő Bak januárban kissé túl magasra is helyezheti a lécet, így elvárásait kevesen lesznek csak képesek megütni, s azok közül is hamar veszthetnek népszerűségükből azok, akik csak egy halvány jelét is mutatják olyan viselkedésformáknak, melyeket a Bak nehezen tolerál. Nincs problémamentes kapcsolat, s fájdalom nélküli szeretet, kedves Bak, így ne a tökéletest, hanem azt keresse, akit szeretni tudna, s aki szeretné önt, hisz ez a legfontosabb, más semmi nem számít!

A Bak januári magánéletéről bővebben itt: Bak január havi szerelmi horoszkóp