Kínai horoszkóp 2020 - Tigris

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Tigris karrierje ebben az évben inkább átlagos kilátásokkal bír, mintsem különösen jó vagy rossz aspektusokkal, aminek az az oka, hogy a Patkány jegye előrevinné ugyan munkaügyeit, de erre nem sokban van lehetősége. Némi jóindulatra számíthat munkahelyén, és egy kis szerencsére, de alapvetően inkább az lesz a fontos, amit a Tigris maga tesz meg a boldogulásért. Noha különösebben nagy vágyai valószínűleg nem lesznek a karrierjét illetően, az könnyen megeshet, hogy végre saját tevékenységben szeretné kipróbálni magát, és például vállalkozásba kezdene. Ez esetben azonban nagyon fontos, hogy alaposan és gondosan előre tervezzen, gondolkozzon, és nem elég csak úgy belevágni az első dologba, ami csak az eszébe ötlik. Meglehet az is, hogy váratlan terheket jelent majd a munka ezen formája, de ha nagyon elszánt, megbirkózhat ezekkel is. A Tigris karrierváltásban valószínűleg nem gondolkozik majd, hacsak nincs kifejezett szándéka arra, hogy változtasson - szükség viszont aligha mutatkozik majd arra, hogy változtasson munkáján. Ha mégis megtenné, akkor is inkább olyan esetekben érdemes a váltáson gondolkozni, amikor nagyon nagy a valószínűsége, hogy új munkahelyet kap, s hogy azt kedvelni fogja legalább annyira, mint az előzőt.

A Tigris jegy szülöttének most igazán meg kell küzdenie egy ideális kapcsolatért, azonban ez nem jelenti azt, hogy reménytelen volna a helyzet. Sőt, ha kész megdolgozni a várva várt fejlődését vagy új kapcsolatért, akkor sokkal értékesebbnek érezheti majd azt, és sokkal inkább úgy érezheti, hogy érdemes megóvnia és megtartania azt bármi áron. Ez rendkívüli hűségnek lehet az alapja, és persze boldogságnak is, hiszen úgy érezheti, ő maga is sokat tett azért, hogy életében ilyen fontos fejlődés következzen be. Szerencsére a Tigris most sokszor találkozhat olyan emberekkel, akik segítőkészek lesznek vele szemben, és odaadóan segítik mindenféle kihívás esetében, de nem kizárt az sem, hogy a szerelmet is egy ilyen közeli ismerős, barát személyében leli meg végül. Persze, természeténél fogva meglehet, hogy romantikus természete miatt inkább a szerelem első látásra híve volna, de nagyon is érdemes fontolóra vennie más forgatókönyveket is. Egészségét illetően a Tigrisnek most lehetnek kisebb-nagyobb kihívásai, és jól teszi majd, ha figyel az étkezésére, hiszen például az emésztőrendszere is érzékenyebben reagálhat olykor egyes negatív hatásokra, mint általában. A Tigris számára a 2020-as év pénzügyi szempontból talán nem lesz kiemelkedő, azonban bizonyosan talál módot arra, hogy megspóroljon némi pénzt álmai teljesítéséhez, vagy éppenséggel csak arra, hogy valami szépséget és izgalmat csempésszen az életébe.