Kínai horoszkóp 2020 - Kakas

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kakasnak a Patkány évében végre lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa önmagát a nagyvilágnak, és valóban teljes fényében pompázzon - márpedig ez olyasmi, ami valóban nagy megelégedéssel és boldogsággal tölti el őt. Munkahelyén ugyan a várt előrelépésre talán várnia kell egy kicsit, de egymást érhetik az olyan helyzetek, amikor tudása, tehetsége és tapasztalata valósággal sziporkázhat, és rávilágíthat arra, hogy milyen nagyszerűen is végzi a feladatait a munkájára is igényes és elszánt Kakas. Személyisége és egész lénye rendkívül kellemes társasággá teheti őt a munkahelyén, ahol gyakran a figyelem középpontjába kerülhet, ami persze nem lesz ellenére, sőt...! Fontos azonban odafigyelni arra is, hogy a cél továbbra se a dicsekvés legyen, hanem a belső fejlődés és a lelkiismeretes, felelősségteljes viselkedés, amely ellenben nyilván valóan dicséretet és elismerést von maga után. Szerencsére a Kakas igen kitartó lehet munkájában ebben az évben, ezért akár még az olyan feladatokat is könnyűszerrel elláthatja, amelyek másoknak már meghaladják a képességeit vagy éppenséggel a türelmét. Ha pedig mindez nem volna elég, gyakran önmagát is meglepően kreatív és intuitív lehet, ami elősegíti számára azt, hogy még a szorult helyzetekből is könnyűszerrel kivágja magát, ezzel is megalapozva a sikert. Amikor mégis bizonytalanná válik önmagában, az annak a jele lehet, hogy valóban nem áll még készen egy feladatra, s ilyen esetben jobban is teszi, ha hallgat erre a belső megérzésére.

A szerelem terén a Kakasnak vegyesek az esélyei: a hölgyek szerencsések lehetnek, s adott esetben a náluk fiatalabb jelöltek esetében is érdemes lehet tenni egy próbát, azonban az Urak esetében több odafigyelést és munkát igényel az ideális párkapcsolat megtalálása, kialakítása, vagy éppenséggel fenntartása. A jelenleg párkapcsolatban élő Kakas egy nyugodt, kellemes évre számíthat, arra viszont jó odafigyelnie, hogy ne laposodjon el a kapcsolat. Érdemes tehát sok időt fordítani az élvezetekre, és egy-két közös kirándulás, netán hétvégi kiruccanás is jót tehet kapcsolatuknak. Ha nincs mód otthonról kimozdulni, akkor is meglepheti párját egy gyertyafényes vacsorával, netán várhatja őt otthon egy érzékien feldíszített szobában, a párja kíváncsiságát felkeltő öltözetben. Ezen esetekben is a meglepetésen van a hangsúly, hiszen ezzel lehet picit kizökkenni a hétköznapok megszokásai közül. A párt kereső Kakasnak ellenben érdemes lehet olyan szokásokat kialakítania, amelyek révén összefuthat másokkal. Sok olyan tanfolyam és sporttevékenység van például, ahol találkozhat az ellenkező nem képviselőivel is, és kis szerencsével össze is ismerkedhet valakivel. A Kakas egészsége alapvetően ideális lehet ebben az évben, de a jövőre is kell gondolnia e jegy szülöttének, hiszen ami edzés vagy séta ma kimarad, azt nem lehet tíz-húsz-harminc év múlva bepótolni, amikor bizony már nagyon is nagy kárnak gondolhatja azt, ha most nem élt egészségtudatosabban... A pénzügyeket illetően a Kakasnak némi önfegyelemre lehet szüksége ahhoz, hogy mindent elérjen, amit csak tervez, ám ha kellően kitartó és elszánt, akkor szép sikereket érhet el az év folyamán.