Kínai horoszkóp 2020 - Bivaly

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Bivaly a karrier terén nem túl sok változatosságra számíthat, éppen azért, mert feltehetőleg ő maga sem vágyik majd túl sok változatosságra. Úgy érezheti, megtalálta a helyét, és minden jó úgy, ahogy van. Ez ideális esetben munkateljesítményében és kiegyensúlyozottságában is megmutatkozik majd, de ha nem figyel, könnyedén előfordulhat akár az is, hogy inkább belefásul a feladataiba. Mindez azt jelenti, hogy még ha vágyik is az állandóságra a munkában, néha érdemes egyes kreatív feladatokat is elvállalnia, és nem kell menekülnie bármiféle újdonságtól. Amennyiben mégis fejlesztésre van motivációja ebben az évben, valószínűleg nem a nagyobb hatalomért és magasabb beosztásért fog küszködni, hanem egy picivel több pénzt próbálhat becserkészni, de azt sem minden áron. Lényegében így megússza a karrierrel összefüggő stressztől is megmenekül, és végre odaszánhatja magát azoknak a dolgoknak, amelyeket szívvel-lélekkel szeret. Amennyiben új munka után nézte, a Bivalynak ezúttal némi külön erőfeszítésre lesz szüksége. A Bivaly a munkahelyén várhatóan kiváló kapcsolatokat ápolhat, azonban nem érdemes túl szigorúnak lennie másokkal, már csak azért sem, mert ő maga sem mindig viseli jól a kritikát. A kiegyensúlyozott kapcsolatok alapja, hogy ne vegyen el többet, mint amit ad, de ne is használja, hogy őt kihasználják - ez pedig fontos lecke lehet most számára.

hirdetés

A szerelemben érdekes módon ebben az évben a Bivaly jegy szülöttei közül elsősorban az uraknak lesznek kiválóak az esélyeik, akik, ha éppen egyedülállóak, jó eséllyel választhatnak maguknak párt, vagy létesíthetnek izgalmas kapcsolatot, míg párkapcsolatban a megszokottnál is nagyobb odaadást és bensőséges törődést sikerülhet becsempészniük a kapcsolatba, nem is beszélve a testi gyönyörök fokozásáról. A hölgyek ellenben inkább átlagos évre számíthatnak a szerelem terén, ami viszont koránt sem egy rossz dolog, hiszen így nem kell a vakszerencsére bízniuk érelemi boldogulásukat, hanem azáltal, hogy maguk kezdeményeznek és kísérleteznek, a kezükbe vehetik az irányítást. Arra azonban jó lesz figyelni, hogy sem a hölgyek, sem az urak ne higgyenek az első, túláradó érzelmeknek, hanem próbáljanak olyan párt választani, akivel valóban összeillenek mind kommunikációjukban, mind pedig értékrendjükben, és persze életmódjukban. Ebben az évben az, aki kitartóan keresi a valóban neki rendelt társat, elég jó esélyekkel indul arra, hogy megajándékozza őt ezzel az ajándékkal az élet. Noha a Bivaly nem túl beszédes jegy, és veszekedni végképpen nem szokott, egészen egyszerűen elveszítheti az eszét, ha olyasmi történik vagy hangzik el, ami jóval túllépi a határait. Egészségét tekintve most leginkább arra érdemes figyelnie, hogy ne "lustuljon el", és aktív életet éljen, lehetőleg sok sportolással, szabadtéri tevékenységgel, kirándulással. Pénzügyeit illetően végre úgy érezheti, függetlenebbé és szerencsésebbé válhat, s mivel nem telhetetlen, ezért alighanem képes lesz meglelni békéjét is a kedvező állapotokban.