Kínai horoszkóp 2020 - Sárkány

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Sárkány életében most talán nem a munka és a karrier éli majd fel a legtöbb energiát, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne botolhatna olyan helyzetekbe és lehetőségekbe, amelyek révén előrébb juthatna. Ezeket nagyon is érdemes lehet figyelemmel kísérni, és ha tartós előrelépést szeretnének elérni, akkor bizony akár jelentősebb mennyiségű energiát is fektethetnek az ilyen helyzetek kihasználására. A munkahelyi teljesítménye valószínűleg egyenletes és megbízható lehet, ellenben nem hiányozhatnak belőle a kreatív feladatok és megoldások sem, amelyekben a Sárkány valósággal sziporkázhat. Munkája valódi ereje leginkább a benne meglévő kitartás és intuitív felhang lehet, amin azonban túl sokat nem kell majd dolgozni, hiszen ezek a dolgok lényegében magától értetődően jönnek a Sárkány jelleméből. Megeshet az is, hogy a Sárkányt egy jó barát juttatja közelebb egy igazán remek karrierlehetőséghez, és nem kizárt az sem, hogy valami módon olyan eszközt és lehetőséget lel, amely jövedelmezőbb lesz, mint mostani tevékenysége. Csakhogy hiába záporozhat az ölébe egyik percben a bevétel, gondolnia kell arra is, hogy a nyári záporok is továbbállnak egyszer, ahogyan a kiemelkedő bevételi lehetőségek sem tartanak örökké. Éppen ezért fontos, hogy befektetésre is gondoljon.

hirdetés

A Sárkány számára a szerelemben kiváló lehetőségek ígérkeznek, és amennyiben csak egy kicsit is hajlandó energiát befektetni életének ezen területébe, a sikert és fejlődést szinte biztosra veheti. A jelenleg párt kereső Sárkány jól teszi, ha több szociális tevékenységben vesz részt, és hajlandó időt és energiát fordítani arra, hogy ismerkedjen, beszélgetéseket kezdeményezzen, s nyitottan reflektáljon mások gondolataira és érzéseire. A párkapcsolatban élő Sárkány esetében is fontos, hogy társa irányába megérzést és érdeklődést sugározzon, azonban most az érzéki örömökre is érdemes lehet több időt szánni, hiszen csodálatos élményekben lehet része. Az egyedülálló Sárkány azonban elképzelhető, hogy nem is vágyik most romantikus kapcsolatban, hiszen remekül érezheti magát a bőrében e nélkül is. Ezt ugyancsak nem kell szégyellnie: ha valaminek eljön az ideje, azt úgyis észreveszi majd. Távolabbi családjával is kiváló kapcsolatot ápolhat a Sárkány, valamint ismerőseivel is kiválóan kijöhet. Egészségét illetően talán leginkább a stressz az, amit ki kell iktatni, ezt leszámítva azonban a megszokott elővigyázatosság elegendő lehet. A pénzügyeket illetően áttörést érhet el a Sárkány, ha hajlandó a kemény munkára, viszont fontos tudnia, hogy az egyszer elért életszínvonal lesz számára az új norma, így aztán később is fenn kell tartania ugyanazt a mértékű munkát és kitartást.