Kínai horoszkóp 2020 - Kecske

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kecske számára a Patkány éve igen változatos lehetőségeket kínál, azonban nem érdemes megpróbálni kicselezni a szerencsét ravasznak tűnő, de helytelen tettekkel, mivel annak szinte rögtön meg is lehetnek a következményei. Ehelyett okos döntés befogadni azt az egyébként nem is kevés szerencsés fordulatot, amely magától adódik az életben az év során, még ha ezekre oda is kell figyelni, s még ha olykor váratlan pillanatokban érkeznek is. A 2020-as év a Kecske életében valószínűleg nem a karrier fejlesztésének legkiemelkedőbb éve lesz, egyszerűen azért, mert nem különösebben fordít majd extra energiát arra, hogy előrébb jusson. Talán azért, mert meg van elégedve, talán azért, mert nem érez erre magában motivációt, de mindenesetre bizonyos, hogy ha összességében jól érzi magát ott, ahol van, akkor nem kell nagyon keresgélnie újabb és újabb előrelépési lehetőségeket és kihívásokat. Így viszont jó, ha élete más területén törekszik majd a pozitív változások elérésére. Noha ebben az évben valószínűleg nem a munkahelyé lesz a főszerep az életében, azért érhetik őt szerencsés fejlemények is, amelyek viszont könnyen elúszhatnak, ha nem csap le rájuk. Még ha nem is elsődleges cél a munkahelyi fejlődés, nagy kár volna a kiváló lehetőségeket nem kihasználni, még ha ez talán csak az elkövetkező években tudatosulna is a Kecskében. Összességében tehát elmondható, hogy a túlzott buzgalmat félre lehet tenni, de a szorgalomra mégis csak szükség lesz a hosszú távú boldogulás érdekében, és ez jól is van így, amint azt a Kecske feltehetőleg maga is belátja majd.

A szerelem terén nagyjából jó-közepes szerencsére számíthat a Kecske, vagyis hacsak nem hívja ki maga ellen a sorsot, illetve hanyagolja el életének ezen területét, akkor egy kellemes, érzelmi és érzéki élményekben egyaránt gazdag éve lehet. Az éppen szingli Kecske számára nagyon fontos lehet, hogy ne egyszerűen egy kapcsolatot kapjon, hanem olyan párkapcsolatot alakítson ki idővel, amelyben megtalálhatja önmagát, s engedi társának is, hogy önmaga tükre legyen a közös kapcsolat. Ehhez mindenképpen óriási bizalomra van szükség, amit már az első találkozásokkor is meg kell alapozni, de éppen ilyen fontos az is, hogy kommunikációjában és vérmérsékletében illjen új párjához, hiszen csak egymást megértve, a félreértéseket elkerülve lehet annyira biztonságos és meghitt egy kapcsolat, hogy ne sérelemként, hanem lehetőségként éljék meg a pár tagjai azt, hogy felfedezhetik benne magukat minden erényükkel, gyengeségükkel, szépségükkel és egyediségükkel együtt. A párkapcsolatban élő Kecske jól teszi, ha az érzelmi fejlődés mellett most több időt szán arra, hogy a testi gyönyörökben is egymásra találjanak ismét párjával, ha kell, akkor némi változatosságot is bevezethetnek e téren a siker érdekében. Emellett igen fontos, hogy kellő időben ott legyenek párjuk mellett, s meghallgassák őt. A Kecske egészségét illetően elsősorban az érzelmi, lelki egészségére jó, ha fokozottan figyel, hiszen meglehet, hogy motiválatlanná, szomorúvá válik, s jó még az előtt elsimítani a problémákat, mielőtt azok elharapódznának. Tévedés, hogy elsősorban a körülmények befolyásolják a hangulatot, hiszen a körülmények és a hangulat között van egy nagyon fontos lépcsőfok: a gondolat! Nem mindegy, miként dolgozza fel magában a Kecske az élete eseményeit, a pozitív gondolkodással, még ha talán szkeptikus is ezt illetően eleinte, kiváló eredményeket érhet el. Pénzügyeiben a Kecske viszonylag szerencsés lehet, és ha nem bízza el magát, akkor az év végeztéig az is maradhat.