Kínai horoszkóp 2020 - Ló

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Lónak a Patkány évében körültekintőnek, de olykor merésznek kell lennie, és nem szabad kizárnia a picit megterhelőbb lépések lehetőségét sem, hiszen így rengeteg értékes és érdekes lehetőség adódik számára az életben. Ebben az évben megtanulhatja, hogy aki nem szövetségese, sőt, akár "ellenfele" az életben, az sem tekinthető ellenségnek, hiszen akár közösen is munkálkodhat vele egy mindkettejük számára szebb jövőért. Persze, a Ló büszkesége olykor gátat szabhat az együttműködésnek, valamint tüzes természete miatt hajlamos lehet a viszályokra figyelni a közös célok helyett, de mihelyst túllép ezen, gyümölcsöző lehetőségek várják őt az életben annak számos területén. A karrierjét illetően is fényes kilátásai lehetnek, amennyiben hajlandó tenni a sikerért, és adott esetben megfogadni a tapasztaltabb kollégák útmutatását. Jó dolog a kreativitás és az újítás, de néha meg kell hallgatni azokat is, akik már túl vannak ezeken a próbálgatásokon, hiszen az ő tapasztalataikat felhasználva az újításoknak is nagyobb lesz a sikere. Meglehet, hogy az adódó kiváló lehetőségek közül némelyek igazán munkásnak ígérkeznek, olyannak, amelyek sok-sok erőfeszítést és akár személyiségfejlődést is igényelnek, de éppen ezek lehetnek a leginkább kifizetődőek. A tanulás és a készségek fejlesztése egyébként is fontos feladat lehet a Ló számára ebben az évben, és sok tekintetben különösen alkalmasnak is bizonyulhat arra, hogy új ismereteket fogadjon be, új szokásokat sajátítson el, és alaposabban megismerje önmagát és az őt körülvevő világot.

A szerelem és párkapcsolat terén az idei év a szokottnál talán küzdelmesebbnek, bonyodalmasabbnak tűnik a Ló számára, ami nem azt jelenti, hogy el kellene keserednie, hanem azt, hogy igazán mindent bele kell adnia ahhoz, hogy kívül-belül a legtökéletesebb formáját mutassa. Mindez különösen igaz az éppen társat kereső, Szingli hölgyekre és urakra, akik jó, ha semmit sem bíznak a véletlenre. Persze nem az a cél, hogy görcsösen keressék az igazit, eközben elfeledkezve saját igényeikről, és arról, kik ők, és mit is szeretnének, hanem úgy kell felkészülniük lelkiekben és egész lényükben a társkeresésre, hogy tökéletesen érezzék magukat a bőrükben. Meglehet, hogy ehhez kitartó munka és a tökéletes stílus és modor alapos kidolgozása szükségeltetik, de hát végső soron ez csak plusz nyereség lesz számára, hiszen ezzel is közelebb kerül önmagához, s megtanulja magát tisztelni azért, ahogyan csiszolta a személyiségét és stílusát. A párkapcsolatban élő Ló inkább azzal kell hogy vigyázzon, hogy hogyan kezeli a konfliktusokat. Számára akkor jelenthetnek problémát leginkább a viták és veszekedések, ha képtelen a helyzetet a másik fél szemével is látni, mert így becsapva érezheti magát, holott a helyzet valójában ennél sokkal egyszerűbb és ártalmatlanabb, s csupán arról van szó, hogy két embernek lehetnek némileg eltérőek az igényei, amit egy ideális párkapcsolatban önzetlen módon meg is illik beszélni. A kompromisszumos megoldások réthetik ugyan az önérzetét, ám ha így érez, jobb belátni, hogy ez az érzés csalóka, és talán kissé önző is, hiszen senkitől nem várható el, hogy feltételek nélkül minden esetben csak neki kedvezzen! Ez egészségét tekintve jó hír, hogy a Ló most igen fogékony lehet a pozitív életmódbeli változásokra, így például könnyebben kialakíthat egészséges mindennapi szokásokat - rendszeres sportolást, jógát, meditációt vezethet be napjaiba -, s az egészséges, változatos étkezésbe is nagyobb lelkesedéssel vághat bele. Az anyagiakkal azonban már jobb vigyázni, mert váratlan helyzetek is előállhatnak, amelyek megoldásához gyakran elengedhetetlen a pénzügyek bölcs, előrelátó kezelése. Így azonban végső soron is akár gyarapíthatja is vagyonát, illetve a pénzszerzési lehetőségei körét is, ami kiváló hír számára!