Kínai horoszkóp 2020 - Kígyó

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kígyónak sok érdekes és fontos új lehetőség kopogtathat az ajtaján a hivatásos életét tekintve, azonban ezek feltehetőleg nem kevés kihívással, és akár folyamatos nyomással, stresszel is járhatnak. Fontos tudni, hogy ha így van, az nem az ő hibája, annak érdekében azonban nagyon is van lehetősége tenni, hogy gördülékenyebben haladjon az éve, hiszen némi bölcsességgel és előre tervezéssel aligha akad majd problémája akár a legnehezebb helyzetekkel is. Ezúttal ugyanakkor ő maga is "harapósabb" kedvében lehet, így néha összeakaszthatja a bajszát kollégáival, de akár főnökével, alkalmazottaival is, ez pedig elvétve sem hoz jó eredményeket. Fontos, hogy a Kígyó elsajátítsa az elegáns, diplomatikus viselkedés alapjait, hogy azokat képes legyen alkalmazni akár a szorult helyzetekben is ahelyett, hogy érzelmeit próbálná másokon kitölteni. A logikus érvek ráadásul fejleszthetik számos készségét is, és segíthetnek neki abban, hogy a vita végére jobban átlásson egy-egy szokatlan helyzetet, mint tette előtte. A Kígyó számára ez az év egyúttal fontos lecke lehet arról is, hogy hogyan kell a külső és belső viharokat felhasználva, és nem mindig csak azok ellen feszülve megtalálni a első harmóniát és békét.

A szerelemben és a párkapcsolatban inkább a Kígyó jegyű hölgyeknek lesz szerencséje, az urak esetében némi plusz odafigyelésre és erőfeszítésre lehet szükség a sikerhez. Elsősorban a bizalmat illetően fordulhatnak elő nehézségek mind a hölgyek, mint az urak esetében, legyen szó akár az elveszett bizalom felépítéséről, egy új kapcsolatban a bizalom kiépítésében, vagy a már meglévő bizalom fenntartásában. Ugyanakkor nagyon is megéri foglalkozni ezzel a problémával, hiszen ha itt nem szúrja el, a Kígyó rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött. Más emberi kapcsolatok terén is azzal adódhat baja a Kígyónak, hogy nehezen bízik meg, vagy éppen mutatja ki belső érzelmeit, s így ad lehetőséget másoknak a bizalomra. Márpedig a családi kapcsolatok alapvetően meghatározzák a mindennapokat, ezért hát egy kis erőfeszítést mindenképpen megér a bizalom javítása. A Kígyó egészsége alapvetően ideálisan alakulhat, hacsak nem aggodalmaskodja túl a mindennapokat, ezzel a szükségesnél jóval több stresszt csempészve önmaga kárára az életébe. Nyugalom! Az optimizmus jót tesz a szépségnek, az emberi kapcsolatoknak, de még az egészségnek is! Az anyagiakat tekintve nagyon hirtelen és drámai változások valószínűleg nem állják majd útját a Kígyó sikerének, azonban fontos szem előtt tartani, hogy derűsebb és borúsabb időszakok egyaránt várhatóak, ami nagy körültekintést és önfegyelmet igényelhet olykor. Soha nem szabad túl könnyelműnek lenni, így most is érdemes kerülni a meggondolatlan döntéseket és oktalan hitelfelvételeket is, valamint a szükségtelen kiadások is megbosszulhatják magukat, legyenek bármilyen csekélyek is egyen-egyenként!