Kínai horoszkóp 2020 - Majom

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Majom a Patkány évében hol picit lazíthat, hol pedig iparkodnia kell majd annak érdekében, hogy kellően jó eredményeket érjen el élete bizonyos területein. Jó tehát, ha az adandó alkalmakat kihasználja egy kis lazításra, hogy később, mikor elérkezik az ideje, minden erejét és legjobb formáját bele tudja adni az előtte álló feladatok és kis "küldetések" elvégzésébe. A Majom ebben az évben alighanem talál érdekesebb elfoglaltságot is annál, mint hogy munkahelyén a jobb pozícióért teperjen, de azért ha adódik rá alkalom, észre fogja venni a fejlődés lehetőségét. Mivel most nem különösebben érez késztetést arra, hogy a karrierjét ápolgassa, túl nagy előrelépés sem várható, ezzel azonban nincs is baj, ha jól érzi magát ott, ahol van, és elégedett azzal, amit ő ad, és amit számára nyújtanak a munkahelyén. Feltehetőleg a munkahelyi környezete egyébként viszonylag kellemes lesz számára, így például jól kijöhet a munkatársai többségével, főnökével is, éppen ezért nem is jelent gondot számára, ha minden marad a megszokott kerékvágásban. Némi plusz pénznek azért valószínűleg örülne, aminek érdekében, ha indokoltnak látja, akár összegezheti is érveit felettesének. Kiváló csapatjátékosként és alapvetően kedvelt kollégaként munkatársai sok mindenben mellette állnak majd, s támogatják őt, de jó, ha ezzel nem él vissza, és csak azokat a segítségeket fogadja el, amelyekre valóban szüksége van. Lehet, hogy kapóra jön például egy műszakcsere, de ne feledje el, nemcsak őt várják otthon, hanem mások is szeretnének elég időt szánni gyermekükre, párjukra, netán egész nap rájuk várakozó házi kedvenceikre, vagy olyan munkákra, amelyeket már rég óta el kellene végezniük az otthonukban.

hirdetés

Szerelmi téren a Majom talán kevésbé lesz szerencsés, mint más években, de persze a szerencse még nem minden. Az életben gyakran sokkal több múlik a lelki-szellemi-testi felkészültségen, mint a szerencsén, és egyáltalán nem baj, ha a Majom is megtanul megállni a saját lábán akár párkapcsolati téren is ahelyett, hogy a szerencsére hagyatkozna. Lehet tenni a sikeres ismerkedésért, például azzal is, ha többet jár közösségbe, és lehetőleg persze olyan közösségbe, ahol hozzá illő társsal találkozhat. Sok esetben a pártalálás egyetlen gátja az, hogy valaki nem hisz eléggé önmagában és sikerében, így a kellően pozitív hozzáállással sokat lehet lendíteni a helyzeten. A párkapcsolatban élő Majom átélhet nehezebb időszakokat is, és problémát jelenthet a számára, hogy amennyiben nem rendelkezik egészséges önszeretettel, úgy párja egyes gesztusait vagy mondatait sértésként élheti meg, vagy egészen el is bizonytalanodhat. Pedig a valóság gyakran az, hogy e szavak és tettek mögött nincsen bíráló vagy ártó szándék, és csupán a Majom maga érzi úgy, hogy nem nyújt eleget, hogy valamiért túl kevés. Ha megtanulja tisztelni és szeretni magát, azzal sokat javíthat a párjával való kapcsolatán és kommunikációjukon is, de persze jó figyelni arra is, hogy ne lendüljön át a ló túlsó oldalára, s legyen lekezelő és önhitt. Fontos a szeretetteljes légkör és az intimitás is párkapcsolatában, amelyből szerencsére bőven kijuthat neki ebben az évben. Az egészségét tekintve a Majomnak leginkább arra kell figyelnie, hogy jól ossza be energiáját, hiszen a szokottnál könnyebben fáradékonnyá válhat, ami a kisebb betegségeket is előidézheti. Megvan az ideje az életben a pihenésnek is, s ezt jó, ha a Majom is tudatosítja magában. Az anyagiakat tekintve a Majomnak most ideálisak az esélyei arra, hogy vagyonár gyarapítsa, de ha úgy dönt, akkor ehelyett akár költhet olyasmire is, amit már nagyon rég óta szeretne. Ez voltaképpen az ő döntése.