Kínai horoszkóp 2020 - Kutya

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kutya számára a 2020-as év vegyes élményekkel telhet, de legalább bőven lesznek benne szerencsés fordulatok is. Nem kell elkeserednie, ha valami nem éppen nem úgy alakul, ahogyan azt elképzelte, hanem inkább próbáljon alkalmazkodni a meglévő lehetőségekhez. Ezzel a hozzáállással a siker már-már garantált, de mindenesetre elérhető közelségbe hozható az élet legtöbb területén. A munkahelyet, karriert illetően a Kutya számára talán nehezebb időszakok is adódnak, elsősorban azért, mert nehezen dolgozza majd fel, ha nem kaparintja meg a várt eredményeket olyan gyorsan, mint azt elképzelte. A Patkány évében észreveheti azt is, hogy teendői mintha kissé nehézkesebben mennének, és a helyzetek is, melyekkel szembe kell néznie, némileg nehezebben oldódnak meg. Persze ez nem rossz dolog, ha kész megtanulni, hogyan lehet kezelni az efféle kihívásokat, már csak azért sem, mert így a jövőben is visszanyúlhat ahhoz az eszköztárhoz, amelyet most sajátít el. Mindamellett célravezető lehet az is, ha próbál jó viszonyt ápolni munkatársival, és nem húzza ki magát a közös feladatok alól. Érthető, ha olykor fáradt, de azt is meg kell érteni, hogy a közreműködés kölcsönösen hasznos mindenkinek, és nem várható el másoktól, hogy segítsenek, ha cserébe mindig zárt ajtókra találnak. Amennyiben ellenben nyitott mások kezdeményezéseire, és hajlandó mindent beleadni akkor is, ha éppen nem sokat profitál ebből, később még sokat profitálhat a bizalomból, amelyet így sikerül megalapoznia. A munkahely váltására valószínűleg nem lesz szükség, ha azonban mégis ez tűnik helyes választásnak, nem érdemes csak azért a rosszabb lehetőség mellett elköteleződni, mert azt szokta meg.

A Kutya dolgai a szerelemben igen különösen alakulhatnak, és különleges, szép módon fonódhat össze benne a barátság és a romantika. Meglehet, hogy egy jó barátja és közte végre fellobban valamiféle láng azt követően, hogy előzőleg már kiderült, milyen jól megértik egymás. Az sem kizárt, hogy egy kedves gesztus szül barátságot és szerelemet, márpedig az ilyen kapcsolatot érdemes megbecsülni, hiszen remek az esély arra, hogy hosszú távon is csodálatos és gyümölcsöző marad. Tévedés azt hinni, hogy a párkapcsolatban csak a testi vonzalomnak van helye, hiszen, amint azt a Kutya most talán tapasztalhatja is, annál szebb egy kapcsolat, minél közelebb kerülnek egymáshoz a szerelmesek lelkileg is. A párkapcsolatban élő Kutya számára nagyon fontos, hogy továbbra is mély érdeklődéssel legyen kedvese iránt, ez azonban nem kizárólag az ő elhatározásán múlik, hanem azon is, hogy milyen az az idő, amit együtt töltenek. Jó törekedni rá, hogy elegendő meghitt, bensőséges percet töltsenek együtt nap mint nap, s így biztosan nem fognak elhidegülni egymástól picit sem - sőt, talán még közelebb kerülnek egymáshoz. Meglehet az is, hogy valamiféle nagy döntést hoznak meg együtt ebben az évben, legyen szó akár gyermekvállalásról, akár házasságról... A Kutya ebben az évben különösebb egészségi problémára valószínűleg nem kell, hogy számítson, de azért jól teszi, ha nem engedi, hogy erőt vegyen rajta a lustaság, hiszen a rendszeres mozgás igen is fontos az egészsége megőrzése érdekében - ráadásul még a hangulatának is jót tehet! Anyagi helyzete sem tartogat kellemetlen meglepetéseket, azonban nem szabad készpénznek vennie minden ígéretet, és csak akkor szabad elköltenie a pénzt, ha már a kezében van. Ahogy mondani szokás: ne igyunk előre a medve bőrére!