Kínai horoszkóp 2020 - Nyúl

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Nyúl karrierje ebben az évben stabilitást mutathat, ami egyfelől biztonságérzetet ad számára, másfelől pedig lehetőséget arra, hogy olyan képességeiben fejlődjön, amelyekre korábban talán nem jutott ideje. Meglehet persze a kísértés arra, hogy hanyagolja a fejlődést, de ez a lehető legkevésbé sem volna jó ötlet, hiszen éppen most volna ideje arra, hogy lépésről lépésre képezze önmagát ezzel megalapozva jövőbeli előrelépését. Jó hír, hogy mihelyst mégis valami nehézséggel kell szembesülnie a munkahelyén, felbukkan majd egy idősebb vagy tapasztaltabb kolléga, aki szárnyai alá veszi, és megmutatja neki a problémájából kifelé vezető utat. Ezúttal érhetik kellemes meglepetések is: például egy jónak ígérkező pozíció egy új helyen, akár egy új városban, amelyet némi gyors fontolgatás után elfogadhat. Ez, mivel alapvetően pozitív és gördülékeny változást jelent, aligha zökkenti majd ki őt a megszokott stabilitásból, ám ha saját vállalkozáson töri a fejét, akkor érdemes alaposan mérlegelnie, mielőtt belekezd valamibe. Amennyiben nagyon elakadna valamilyen feladattal az életében, a Bivaly, Kecske, Kutya és Sárkány jegyű emberek köréből érdemes segítő kezet választania, mivel velük kiválóan kijöhet.

A Nyúl számára a szerelemben adódhatnak remek lehetőségek, viszont mivel hajlamos lehet túl sokat válogatni, ezek egy részéről akár le is csúszhat. Így például a Nyúl urak adott esetben ódzkodhatnak találkozni egy náluk fiatalabb hölggyel, míg a Nyúl hölgyeket megtévesztheti a férfiak hírneve, elsőre talán kicsit furcsa stílusa is. Mivel ebben az évben az érzelmi biztonság és fejlődés, illetve az intimitás a Nyúl életében rendkívül nagy szerepet tölthet be, ezért szerelmi kapcsolatai is igazán szépen és m romantikusan alakulhatnak, és azokból nem hiányzik majd sem a bizalom, sem a megértés, vagy éppenséggel az egymás iránti mélységes érdeklődés és kötődés. A Nyúl ezúttal családjával, ismerőseivel, rokonaival is kiváló kapcsolatot ápolhat, ezek a kapcsolatok pedig folyamatos támaszt nyújthatnak számára, és értelmet adhatnak az életének. Noha a Nyúl kiváló egészségnek örvendhet ebben az évben, ha bajt észlel, mégis fontos lehet, hogy azonnal orvoshoz forduljon, hiszen az esetleges nagyobb bajokat csak így lehet megelőzni. Az is jó ötlet lehet, hogy többen járjon a szabad levegőn aktív, örömteli tevékenységet folytatva, még ha csak egy kiadós sétáról vagy egy kis madármegfigyelésről van is szó egy közeli parkban. A Nyúl számára a pénzügyekben kifejezetten előnyösnek bizonyulhat a logikus, visszafogott természete, amely nemcsak a pénz megszerzésében, de annak okos megőrzésében és befektetésében is segítségére lesz. Így aztán, ha kihasználja jellemének ezen erősségeit, igazán kedvező évre számíthat.