Kínai horoszkóp 2020 - Disznó

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Disznó életében több változás is történhet, amelyek egyaránt lehetnek pozitívak és kevésbé kívánatosak, de azt azért nem szabad szem elől téveszteni, hogy az események alakulásában legnagyobbrészt nem a szerencse, hanem az ő döntései játszanak majd szerepet. Ha mégis hiba csúszna be, nem érdemes önmarcangolásba kezdeni: mindenki követ el néha hibákat, ezekből pedig rengeteget lehet tanulni. A Disznó a patkány évében feltehetőleg nem érez majd különösebb késztetést arra, hogy a karrierje fellendítésén törje magát, s úgy érezheti, bőven elég az neki, ha a megszokott módon helyt áll. Azért néha érdemes egy kis plusz motivációt gyűjteni, máskülönben belefáradhat abba, amit csinál. Olykor elmerenghet azon, vajon nem volna-e jobb váltani, de az ilyen elmélkedések nem sokra vezetnek. Ha már ilyesmin töri a fejét, akkor érdemes komolyan gondolkozni és tervezni, ha viszont tudja magáról, hogy erre most nincsen ereje, akkor pedig érdemes inkább a jelenlegi feladataira és munkájára koncentrálni. Egyébiránt szerencséjére csodás lehetőségek akadhatnak az útjába a munka terén is, amelyek elismerést és örömet hozhatnak a számára. Kisebb munkahelyi viták előfordulhatnak, de szerencsére a Disznó elég okos ahhoz, hogy tudja, hogyan kezelje ezeket.

A szerelmet tekintve a Disznónak ezúttal sok odafigyelésre lehet szüksége ahhoz, hogy a várt eredményeket elérje, viszont jó hír, hogy így cseppet sem lehetetlen a legtöbb cél, melyet csak kitűzhet. Az éppen szingli Disznó számára a humor kiváló eszköz abban, hogy felkeltse mások figyelmét, azonban némi plusz bátorságra azért szükség lehet ahhoz, hogy biztosan meg merje tenni az első lépéseket. Intellektusa ugyancsak lenyűgözhet másokat, de ha túl felvágós, az inkább riasztóvá válhat egy idő után. Éppen ezért jó, ha alaposan kidolgozza a stílusát, és törekszik rá, hogy a lehető legjobb formáját mutassa a nagyvilág felé, és nem csak közvetlenül akkor, amikor ismerkedik, hiszen a pletykák hamar szárnyra kelnek, és ki tudja, hol állnak meg... A párkapcsolatban élő Disznó számára most nagy feladat lehet, hogy még bizalmasabbá tegye kapcsolatát párjával, valamint olykor úgy érezheti, mintha nem értené meg őt kedvese, pedig meglehet, hogy csupán valamilyen belső félelme vagy frusztrációja nem engedi neki elhinni, hogy valóban ő a legfontosabb a szerelmének. Bármilyen furcsa is, de ilyen esetben önmagával is érdemes egy kicsit többet foglalkoznia, és például meditációval, kreatív alkotó tevékenységgel közelebb kerülnie legbelső érzéseihez, amelyeket így feldolgozhat annyira, hogy azok ne zavarják őt a párjával szemben érzett téves kételyei formájában. A Disznónak az egészségével valószínűleg nem lesz sok problémája, de nagyon fontos, hogy veséit és egész emésztőrendszerét jól karban tartsa - így például igyon rendszeresen sok vizet, cukrozatlan teát. Anyagi helyzete sem ígérkezik rossznak, sőt, sok esetben plusz pénz is állhat a házhoz, de ezért jobbára meg kell majd dolgozni, hiszen semmi sem pottyanhat csak úgy, ingyen az ember ölébe.