Kínai horoszkóp 2019 - Tigris

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Tigris a Disznó évét a saját elképzelései szerint alakíthatja, és határozott, karakán természetének köszönhetően ezáltal több érdemi sikert és fejlődést is elérhet. E jegy szülötte számára különösen alkalmasnak ígérkezik az idei esztendő arra, hogy végre egy lendületesebb és élvezetekkel teli, egyszersmind azonban az elhivatott munkának is helyt adó időszak során engedje kibontakozni a benne rejtő energiát és tehetségét. Mindeközben a tavalyi évhez képest némileg több pörgést és újdonságot hozhat a 2019-es, ami talán a Tigris kalandvágyó és kíváncsi természetének még ideálisabb lehet. A teljesítménykényszer azonban jobb, ha elkerüli őt, hiszen gyakorta olyan döntésekbe kergethetné bele, amelyek koránt sem az ő javát szolgálják, s másra sem alkalmasak, mint annak a bizonyítására, hogy bizony képes megoldani az adott helyzetet is. Mindez ugyan kellő önbizalmat adhat számára, de bizonyára van más, kevésbé megterhelő módja is az önbizalom elérésének.

Fontos, hogy a Tigris lelkessége és elszántsága most se csapjon át öncélú versengésbe, hiszen úgy akár ellenségeskedést is szülhet munkahelyén, netán éppenséggel a barátai vagy családja körében, s mindez adott esetben akár a munkát és a további közös célok elérését is hátráltathatná. Ehelyett érdemes lehet a közös munkát és az együttműködést célul kitűzni, s ilyen esetben nemcsak a saját, de mások fejlődése érdekében is fontos lépéseket tehet meg. A Disznó éve a Tigris számára nem kevesebbet taníthat meg, mint hogy jobban kijöjjön másokkal, és képes és kész legyen saját energiáját, tudását és tapasztalatait nem csak a saját, hanem mások javára is használni. Bár ez talán kicsinységnek tűnik, de aligha van, ami jobban befolyásolná a mindennapjainkat, mint az, hogy hogyan vagyunk képesek alakítani a szociális kapcsolatainkat - legyen szó bár munkáról, barátságról, családról vagy szerelemről.