Kínai horoszkóp 2019 - Disznó

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A 2019-es a Disznó éve lesz, aki így rendkívül pozitív lehetőségekre bukkanhat rá az év során, és amint tesz valamit egy-egy cél érdekében, viszonylag hamar láthatja is annak eredményét. Az eredményesség azonban még csak egy pozitív aspektusa ennek az évnek, hiszen emellett tartalmas is lehet, feltéve, ha lesz aki, vagy ami megtölti tartalommal. Annak érdekében, hogy legyen, a Disznó igyekezhet nyitottabbá válni azon hobbik, személyek, elfoglaltságok irányába, amelyek/akik meglátása szerint közel állnak hozzá, illetve a személyiségéhez. Ilyen módon voltaképpen céltudatosan csempészhet olyan személyeket és dolgokat az életébe, akik, vagy amelyek aztán ott fontos szerepet tölthetnek be, és még boldogabbá tehetik a mindennapokat.

hirdetés

Fontos, hogy ebben az évben se várjon a Disznó arra, hogy a dolgok maguktól megoldódnak. Noha kedvező folyamatoknak és lehetőségeknek örvendhet, és amihez hozzálát, abban most a szokottnál is sikeresebb lehet, mégis szükség van az ő tevékenységére és munkájára is ahhoz, hogy ebből az évből a lehető legtöbbet hozhassa ki. A hanyagság és lustálkodás már csak azért sem kifizetődő, mert ha most alaposan feltöltekezik az élet minden területén, úgy a későbbiekre is olyan muníciót vihet magával, amelynek segítségével könnyedén veheti majd az akadályokat, s egyes bonyodalmasabb időszakokat is könnyebben átvészelhet. Mindamellett persze az sem mindegy, hogy az adott pillanatban mennyire érzi magát megelégedettnek és boldognak.