Kínai horoszkóp 2019 - Ló

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Ló számára már a Kutya éve is remek lehetőségeket és sok-sok fejlődést tartogathatott, ám a Disznó évében talán még kedvezőbb alkalmakra és a lehetőségek és fejlődés kicsúcsosodására számíthat majd. Igaz ugyanakkor az is, hogy noha a sikerek most könnyebben jöhetnek, teljesen ingyen azért nem repkednek majd a Ló ölébe a jobbnál jobb lehetőségek - neki is tennie kell azért, hogy valami módon ezek a lehetőségek beérlelődjenek. Talán a legfontosabb, amit ennek érdekében tehet, az az, ha mindenek előtt számba veszi, miféle tervei vannak a rendelkezésére álló idővel, pénzzel és energiával, és hogy egyáltalán, miből gazdálkodhat, amikor nekilátna tervei kivitelezéséhez. Ezután aztán jöhetnek a talán már mozgalmasabb, s így érdekesebb tevékenységek, amikor is ténylegesen elindul azokon az utakon, amelyek meglátása szerint a siker felé vezetik majd lépteit.

hirdetés

A Disznó évében a ló rendkívül intuitív lehet, és ösztönei, a helyzetekre adott gyors és átfogó válaszai, valamint megérzései nagyszerű segítséget jelenthetnek számára ott, ahol a precíz és alaposan megfontolt gondolkozásnak valamiért csak szűkre szabott tér jut. Meglehet, hogy bizonyos jó lehetőségek váratlanul érik majd, s ilyenkor némi mérlegelés után, kellő óvatossággal ugyan, de határozott elképzelésekkel és intuícióival felszerelkezve mégis bátran és elszántan vághat neki az új kihívásoknak, amelyek akár egy sok tekintetben sikeresebb, teljesebb vagy harmonikusabb élethelyzetbe is elvezethetik majd őt. Persze, adott esetben ehhez türelemre és megfelelően taktikás gondolkozásra, más esetekben pedig kemény munkára is szükség lehet, de ha motiváló a cél, mindenképpen érdemes lehet dolgozni az ügyön.