Kínai horoszkóp 2019 - Sárkány

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

Miután tavaly a Sárkánynak több-kevesebb kihívással is meg kellett birkóznia, aminek során azonban nemcsak jelleme csiszolódott még tovább, de egyúttal új kérdések és kételyek is megfogalmazódhattak benne, a Disznó évében várhatóan nyugodt légkörében végre lesz ideje lecsitítania aggályait, s megfontolni, merre, hogyan tovább. Meglehet, hogy néhány múltbéli hibát felfedezve törekszik majd átformálni a jelent, netán a jövőre vonatkozóan lesz képes igen fontos következtetéseket levonni, amelyek segítségével kialakíthat egy racionális és megvalósítható, ámde továbbra is különösen lelkesítő tervet. Fontos lehet az is, hogy legyen mersze végiggondolni minden lehetőséget, és csak úgy döntsön, ha mindezeknek már a tudatában van, hiszen így nagyobb az esélye arra, hogy igazán jó döntés szülessen.

hirdetés

Ugyancsak fontos lehet, hogy képes legyen kihasználni ennek az évnek a viszonylagos nyugodtságát és békéjét, s így aztán emberi kapcsolataiba intimitást, mindennapi életébe bölcsességet, szellemi fejlődésébe szorgalmas és érdeklődő tanulást, karrierjébe pedig kellő kitartást és munkát igyekezzen beleadni. Mindamellett természetesen a kikapcsolódásra is érdemes lehet olykor időt hagyni, hiszen kár volna elszalasztani a lehetőséget most, amikor minden igazán alkalmasnak ígérkezik a feltöltődésre. Ki tudja, mikor lesz még hálás a most megszerzett szellemi és érzelmi békéért, valamint azokért az emlékezetes, idilli pillanatokért, amelyeket most átélhet? Meglehet, hogy kísértést érezne egy gyorsabb tempó elérésére, mégis jobban teszi, ha esetenként inkább enged az események lassabb sodrának, és gyűjt néhány olyan emléket, amelyet azután a nehéz időkben is motiválónak és inspirálónak találhat.