Kínai horoszkóp 2019 - Majom

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Disznó évében a Majom gyakorta láthat maga előtt kiváló lehetőségeket körvonalazódni, ám hajlamos lehet halogatással és makacssággal elszalasztani ezeket, még ha máskülönben nagyszerű esélyei volnának is arra, hogy éljen ezekkel a drága lehetőségekkel. Megfontolandó az is, hogy adott esetben inkább lehet érdemes céltudatosan elindulni egy adott irányba, mintsem hosszú ideig az újabb és újabb lehetőségekre várni, hiszen ha túl sok időt veszteget el a várakozással, akár le is csúszhat a legjobb lehetőségekről. Mindez azt jelenti, hogy kellő mérlegelésre és utánajárásra, de eközben megfelelően sok intuícióra és ösztönösségre egyaránt szüksége lehet a legjobb döntés meghozatalához. Az egyes lehetőségekre nemcsak azért lehet érdemes lecsapni, mert azok sikert hozhatnak, de egyúttal azért is, mert már a feléjük vezető úton is sok öröm és kellemes meglepetés várhat a Majomra.

hirdetés

A Majomnak öntörvényűsége ellenére most mindennél fontosabb lecke lehet, hogy megtanuljon együttműködni másokkal, hiszen így nemcsak az esélyei nőnek meg a sikerre, de egyúttal lesz, akivel megossza az örömét, amikor végre sikerül elérni a kitűzött célt. Megtanulhatja, hogy nagyobb öröm némi alázattal közösen megünnepelni az elért sikereket, mintsem felvágni mások előtt a saját sikereivel, s elvárni, hogy ezért ünnepeljék őt. A közös eredmények ráadásul a kapcsolatok építésében is nagy segítséget jelenthetnek, s a jól működő, biztonságot adó emberi kapcsolatok hosszú távon is nagyon pozitív hatással lehetnek az életére. Fontos tehát, hogy a Majom most a saját elképzeléseit hajlandó és képes legyen a közösség igényeihez szabva formálni, hogy azok mindenki számára gyümölcsöző és hasznos eredményeket hozzanak.