Kínai horoszkóp 2019 - Kutya

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kutya ebben az évben talán picit több akadályon átjutva juthat el a sikerig, de a lehetőség adott, és csak a saját törekvésein és céljain múlik, hogy hová, vagy hová nem jut el a Disznó évében az életben. Igazán fontosak lehetnek az inspiráló, motiváló célok, ahogyan az ambiciózus hozzáállás is különösen gyümölcsöző lehet e jegy szülötte számára. Mindazonáltal érdemes lehet most szövetségeseket is keresni az életben - olyan embereket, akár barátokat vagy munkatársakat, akikkel közösen könnyebben vagy hamarabb képes elérni a kitűzött célokat. Természetesen nem kis dolog, ha képes egyedül boldogulni a nehézségekkel, de nem kisebb az sem, ha értékes emberi kapcsolatokat kialakítva, egymást kölcsönösen támogatva és segítve éri el ugyanazokat a célokat. Sőt, utóbbi talán még nemesebb, és nemkülönben hosszú távon kifizetődőbb is lehet!

A Kutya számára ebben az évben adott a lehetőség arra, hogy kedve szerint formálja az életét, de ahhoz, hogy ezt megtegye, mindenek előtt tudnia kell, mihez van kedve, s még inkább, hogy mire van szüksége a leginkább. Lényeges lehet, hogy most az eddigieknél is jobb önismerettel rendelkezzen, hogy ne már út közben kelljen rádöbbennie, végig rossz volt az irány, vagy netán arra, hogy az adott irányt és tempót mégsem tudja tartani. Ahhoz pedig, hogy alaposabban megismerhesse önmagát, mindenek előtt időre van szüksége, amelyet elmélkedéssel, meditálással, illetve önmaga tudatos elemzésével tölthet. Más esetekben jól jöhet olyasvalaki is, aki saját meglátásaival közelebb viheti bizonyos felismerésekhez.