Kínai horoszkóp 2019 - Kakas

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kakasnak a Disznó évében mindenek előtt az emberi kapcsolataira kell majd figyelnie. Nem mintha ezek veszélyben volnának, de a siker kulcsa éppenséggel az lehet, hogy ezek a kapcsolatok mennyire működnek kifinomultan és gördülékenyen. Fontos, hogy mindig elegendő időt szánjon a legfontosabb kapcsolatai ápolására, hiszen akárcsak a betegségek esetében, itt is igaz, hogy a bajt sokkalta egyszerűbb megelőzni, mint kezelni. Amennyiben azonban mégis problémásabbá vagy döcögősebbé válik egy kapcsolat, kiemelkedően fontos lehet az empátia, amely megoldást jelenthet még akkor is, ha az eset a szokottnál valamivel bonyolultabbnak tűnik. Persze, mivel minden esetben két félre van szükség az eredményhez, így előfordulhat olyan eset, hogy a békés búcsú jelenti a legjobb megoldást.

A Kakas ez évben önmaga egy ezidáig kevésbé ismert arcát fedezheti fel, amikor könnyed és szórakoztató jelleme mellett felcsillanni látja azt a felelősségteljes és ambiciózus embert, aki képes az idejéből és energiájából áldozni egy közös cél érdekében, s képes saját érdekeit és meglátásait kis időre háttérbe szorítva valóban csak másokra összpontosítani. Mindez nagy ajándék lehet, és segíthet abban, hogy a jelleme még erősebbé és szilárdabbá váljon. Ezek az értékek pozitívan hatnak a magánéletre és a karrierre egyaránt, így aztán kellő időben bizonyosan meglesz az eredményük is, ami örömmel és akár hosszan tartó boldogsággal töltheti el a Kakast. Újabb hasznot jelenthet, hogy akár elismertsége is növekedhet a közvetlen környezetében a kedvező tulajdonságok és gesztusok láttán.