Kínai horoszkóp 2019 - Bivaly

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Bivaly számára a 2019-es a lehetőségek éve lesz, s noha ez általánosságban is elmondható, a pénzszerzésre különösen is kiváló alkalmak nyílhatnak majd az év során e jegy szülötte számára - az pedig már jóformán csak rajta áll, hogy ezeket meglátja, és a maga javára fordítja-e. Alapvetően természetesen szükség van a jó helyzetek mintegy megalapozásaként némi előzetes kutatásra és munkára is, de a leginkább talán mégis azon áll vagy bukik majd a dolog, hogy sikerül-e elcsípni azt a néhány, talán valóban csak egy-két remek lehetőséget, amely ténylegesen is képes megváltoztatni az életét akár anyagi, akár más szempontból. Míg az anyagiakat illetően részben hagyatkozhat az előzetes törekvések eredményeire, az érzelmi életét és kapcsolatait érdemes lehet tudatosan is fejleszteni, például érdemi idővel, amelyet önmagával, s más esetekben pedig családjával, barátaival, szerelmével tölt.

Ami ennek az évnek a teljes habitusát, ütemét illeti, a Bivalynak bizony most adódhat lehetősége a lazításra is, és persze arra, hogy meg is élje, miért olyan nagyszerű dolog elérni ezt-azt az életben. A hétköznapi örömök mellett juthat idő egynéhány nagyobb cél teljesítésére, ami lehet akár egy új eszköz vagy ingatlan vásárlása, de akár egy élvezetes családi nyaralás vagy hosszabb utazás is. Fontos azonban, hogy jól használja ki ezeket a lehetőségeket, és ahelyett, hogy túl sok energiát fordítana például ezek megszervezésére, igyekezzen megtalálni az egyensúlyt az élete alappillérei és az évnek egy kis fűszerezést jelentő örömteli és felhőtlen alkalmak megélése között. A munkát illetően alapvetően most lehetősége lesz arra, hogy teljesítsen, és teheti mindezt anélkül, hogy összességében igazán fárasztó kihívások elébe kellene állnia. Ellenben lehetnek némileg hajtósabb időszakok is, amelyeket jól ellensúlyoznak a más említett lazítási és feltöltődési lehetőségek. Vagyis, igazán sok minden múlik most a szervezésen, időzítésen és a hozzáálláson is.