Kínai horoszkóp 2019 - Patkány

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Patkány számára ez az év is boldogságot és gyarapodást hozhat, amiben nagy szerepe lehet még az előző évek kemény munkájának és élelmességének a korábbi évekből tovagyűrűző pozitív hatása is, de emellett a jelenlegi törekvések és lehetőségek esetében is kedvező légkör uralkodhat ebben az évben e jegy szülötte számára. Mindez azt jelenti, hogy talán elegendő lesz csak résen lenni, és nyitott szemmel járva felfigyelni az olyan lehetőségekre, amelyek némi szerencsével és több-kevesebb munkával vagy erőfeszítéssel gyümölcsöző lehetőségekkel kecsegtetnek. Mindez éppúgy igaz az emberi kapcsolatokra, mint a munkával, karrierrel kapcsolatos legfontosabb tennivalókra és fejlődési lehetőségekre, és természetesen a pénzügyekben is van esély a gyarapodásra. Mi több, akár egyfajta átfogó, érdemi pozitív változást is sikerülhet elérni az év végéig, ami - legalábbis egy ideig - sok örömet hozhat az életébe.

hirdetés

A sok öröm és boldogság mellett azért adódik alkalom arra is a Patkány számára ez évben, hogy megmutathassa, tud ő küzdeni, ha éppen arra van szükség, és persze meg tudja csillogtatni a tehetségét, tudását is bizonyos helyzetekben. Mindez kiváló lehet az önbizalmára nézve, s egyúttal megerősítheti őt abban, hogy képes megállni a helyét ott, ahová éppen az élet sodorta, vagy éppenséggel ahová maga elküzdötte magát korábban. Másfelől persze lesz helye a lazításnak és a már megszerzett dolgok élvezetének is, ami új erővel és energiával töltheti fel a Patkányt, ezzel is segítve őt a további fejlődésben, valamint az élete további fejlesztésében. Az ilyen örömteli időszakok ráadásul különösen is ideálisak lehetnek még arra, hogy új barátságokat és emberi kapcsolatokat létesítsen, vagy pedig a már meglévőket ápolja.