hirdetés

Kínai horoszkóp 2019 - Kecske

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kecske számára a Disznó éve a lehetőségek éve lehet, amikor is törekvései és céljai végre igazán lendületet vehetnek, és egy tartalmas, egyszersmind emlékezetes és a tanulásra is bőséggel alkalmat adó úton indulhat el. Hogy aztán ez az út hová vezet, milyen sikerekhez, netán milyen újdonságokhoz, azt már leginkább az határozhatja meg, hogy hogyan képes a Kecske felismerni és kezelni az új helyzeteket. Bármilyen furcsa is lehet ez, de amellett, hogy a kitartó és lelkiismeretes munka igen hasznos lehet, mégis nagy a hangsúly azon, hogy mennyire jól képes tájékozódni az életben, s mennyire képes felmérni, hogy egy-egy helyzetben neki magának hol a helye, s mik a teendői. Ilyenkor egy határozott lépés a megfelelő irányba sok-sok óra kemény munkájával érhet fel, így aztán érdemes lesz nyitva tartania a szemét, és az elméjét is folyamatosan munkába állítani annak érdekében, hogy kilogikázza, élete adott területein milyen változásokra és tettekre van szüksége.

hirdetés

A Kecske számára most fontos iránymutatás lehet, hogy semmiképpen ne merüljön el túlzottan élete egy-egy területén úgy, hogy eközben minden mást hanyagol. Ha valódi fejlődésre vágyik, akkor sokkalta inkább úgy járhat sikerrel, hogy egymással párhuzamosan, lépésenként ér el fejlődést például a karrierjében, a családi vagy magánéletében, netán önmaga fejlesztésében. Így, kis lépésenként haladva év végére látványos sikereket könyvelhet el, de mindezt úgy, hogy nem teszi kockára élete egyetlen fontos alappillérét sem. Márpedig a biztonság nemcsak az épületek, de az emberi élet esetében sem érhető el úgy, ha akár csak egyik támpillér is repedezik, biceg, vagy legrosszabb esetben össze is omlik!

hirdetés
szürke
hirdetés