Kínai horoszkóp 2019 - Nyúl

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Nyúl a Disznó évében némileg kevesebb változatosságra, ám annál több sikerre és boldogságra számíthat. Megérezheti korábbi törekvései gyümölcsét, és fellendülést tapasztalhat több olyan dologban is, amelyről talán már éppen lemondott volna. Megfigyelheti barátságai bensőségesebbé válását, vagy akár új barátságokat is szőhet, amennyiben kellően nyitott az új emberekre, vagy akár arra, hogy korábbi ismerőseivel szorosabb kapcsolatot alakítson ki. Hasonlóan sikeres lehet most a szerelemben is, noha itt a nyitottságon túl szükség lehet arra is, hogy előbb tisztázza magában, mit is szeretne valójában. Amennyiben pedig a családi életét szeretné némileg kiegyensúlyozottabbá tenni, úgy e tekintetben különösen is nagy lehet a szükség bizonyos kompromisszumokra, de arra is, hogy kész legyen meghallgatni másokat.

hirdetés

A Nyúl számára ez az év a viszonylagos stabilitása miatt kiválóan alkalmas lehet arra, hogy összegezzen, leltárazzon és tanulságokat vonjon le az élete korábbi és jelenlegi történéseiből és eredményeiből, és mindezt a jövőre vetítve új célokat és terveket dolgozzon ki, netán a már meglévő tervein és céljain finomítgasson a saját elvárásainak megfelelően. Mindez kiváló lehetőséget ad arra, hogy a későbbiekben szilárd alapokat vethessen életének, és egy olyan úton induljon el, amely bizonyosan vezet is valahová. Ezen az úton aztán tovább pontosíthat majd a későbbiekben, de mindenképpen érdemes időről időre egy olyan alapot kidolgozni, amelynek alapján egyáltalán lehetőség van az előre haladásra, és amely valamilyen célt ad az életének.