Vízöntő - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló Vízöntő, és hagyja, hogy túlságosan is elhatalmasodjon Önön a szabadságvágy és a különbözni akarás, akkor valószínűleg nem ez lesz a kedvenc hónapja ebben az évben. Ezek a dolgok akár a visszafelé is elsülhetnek, ebben az esetben rengeteg kötöttség és munka formájában fejeződhetnek ki, ami nagyban hátráltatja majd a magánéletet illetve az ismerkedést. Próbálja meg most kivételesen nem felborítani a rendszert, hagyja, hogy szépen lecsengjenek a dolgok a munkahelyén is, és nyugodtan adja át magát az év végi ünnepi hangulatnak! Persze ettől függetlenül maradjon bátran önmaga, nem árt, ha továbbra is Ön lesz a társaság színfoltja, hiszen így sokkal könnyebb dolga lesz az ismerkedésben és csábításban is. Szilveszterkor érdemes lesz a barátaival tartania, mert nagy esély lesz rá, hogy kalandba bonyolódjon az ellenkező nemmel!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Vízöntő magánéletére decemberben nagy hatással lesz a meglehetősen erőteljesen hullámzó hangulata lehet, és nem biztos, hogy a párjára ez hosszabb távon jó hatással lesz. Ingadozó hangulatát negatív irányba terelheti, ha a munkahelyén túlhajtja magát, ennek a kárát valószínűleg a magánélete láthatja majd leginkább. Gyakoroljon némi önmérsékletet és ne reagáljon túl dolgokat, ha éppen feszülté válik, kedves Vízöntő! Legyen megértő, kedves és odaadó Kedvesével még olyankor is, amikor esetleg bosszantja Önt, s ne is zúdítson egyszerre rá mindent.

Ha bármi probléma van, igyekezzenek megbeszélni egymással, hiszen a kölcsönös megértés és bizalom alapvető eleme kell, hogy legyen egy tartós és komoly kapcsolatnak. Ne feledje, párja rendkívül sokat segíthet abban, hogy a lehető legjobb hangulatban és a legkellemesebben teljenek az Ünnepek. Az, hogy a Szilvesztert kettesben tölti-e párjával, vagy netán egy nagyobb buliban vesz majd részt, szintén a hónap során kiszámíthatatlan hangulatának lesz a függvénye.