December havi pszichoroszkóp

Az asztrológia természetéből fakadóan, már-már természetes, hogy a csillagok állása a pszichénkre is hat, s azon keresztül az egész életünk folyására, mindennapjainkra. A pszichoroszkóp a csillagok eme, pszichénkre gyakrolt hatására reflektál, s próbálja megjósolni, vajon a jövőben mire számíthatunk.

Ágyon hasaló hölgy - December havi pszichoroszkóp

Forrás: pexels.com; Foró: RF._.studio; Link: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-long-sleeved-shirt-lying-on-bed-3621524/

Kedves Kos!

Ahhoz, hogy decemberben rendben menjenek a dolgaid, főként a fejedben kell tisztának maradnod. Szánj időt magadra, a gondolataidra és arra, hogy legyen módod ezeket megfelelően rendezni, hogy még véletlenül se csapjanak össze a fejed felett a hullámok. Állíts fel egy fontossági sorrendet, majd húzz meg egy vonalat, ami jelzi, hogy az alatta elhelyezkedő dolgok nem baj, ha esetleg nem most azonnal lesznek elintézve.

Kedves Bika!

Mind anyagilag, mind érzelmileg kimerítő lehet számodra a december. Még az is megeshet, hogy egy kisebb depresszió lesz úrrá rajtad ebben a borongós, színtelen időszakban. "A depresszió hozzásegít ahhoz, hogy ismét megbecsüld a tulajdonságaidat, az emberi értékeidet." Zárkózz be, mélyedj el az érzéseidben, halkítsd el a külvilág zajait és találd meg újra, hogy merre is visz tovább az utad.

hirdetés

Kedves Ikrek!

Bár a szerelemben egy nagyon virágzó hónap lehet a december, anyagilag bizony beüthet a krach. Ez kissé feszélyezheti napjaidat és leterhelheti gondolataidat. Egyetlen megoldás van a problémádra, az idő – addig is ne feledd: "Amikor annak a személynek a kezét fogod, akit szeretsz, minden fájdalom és szenvedés enyhül." Sőt, lehet, hogy, ha megosztod pároddal gondjaidat, pont ő fog tudni megoldással szolgálni a pénzügyi bajaidra is.

Borozó nő - December havi pszichoroszkóp

Forrás: pexels.com; Foró: cottonbro; Link: https://www.pexels.com/photo/person-holding-clear-wine-glass-4982179/

Kedves Rák!

Decemberben nem a munkahelyed lesz a kedvenc helyed, úgy tűnik. Általában nem okoz problémát a benti szféra, ám most valami átléphet nálad egy határt és nem tudod túltenni magad rajta. Pedig jön a karácsony, itt az idő végre többet foglalkozni a családoddal, szeretteiddel. Te sem szeretnéd az erre fordítható időt bosszankodással tölteni, igaz? Kell egy határvonal. Ez legyen a munkahelyed ajtaja. Ha ott kilépsz, felejts el mindent, ami a benti dolgokról szól. Ha valaki szóba akarja hozni, inkább válts témát, a gondodat pedig inkább akkor próbáld megoldani, amikor az ajtón ismét belépsz.

Kedves Oroszlán!

Ez a hónap a tiéd. Minden, amiért eddig dolgoztál, most meghozhatja a gyümölcsét. Végre megérkezhet a várva várt elismerés, ami nagyon is jól eshet a lelkednek. Azonban ennek biztosan volt ára. Amikor az ember valamire nagyon koncentrál, az élet más területei szenvednek hiányt. A számodra fontos emberek biztosan egészen eddig támogattak abban, hogy ami ilyen fontos számodra, azt megfelelően tudd csinálni, ám most ne felejtkezz meg róluk. Nekik is szükségük van néha a figyelmedre, arra, hogy megkérdezd: "Hogy vagy?", hogy azt mond: "Szeretlek!"

Kedves Szűz!

Van úgy, hogy nem minden történik úgy, ahogy szeretnénk és ez egy maximalista, rendszerető embernek maga a pokol. Mégis, ha vannak körülöttünk olyan emberek, akik a legváratlanabb helyzetben betoppannak és segítenek, az nagyon jó érzés. Nem azért, mert meg tudtad csinálni az ezredik feladatodat is teljesen egyedül, hanem, mert ilyenkor rájöhetsz: "Nem vagy teljesen egyedül!" És ez nagyszerű.

Otthon főző nő - December havi pszichoroszkóp

Forrás: pexels.com; Foró: Andrea Piacquadio; Link: https://www.pexels.com/photo/happy-woman-with-rolling-pin-cooking-at-home-3769999/

Kedves Mérleg!

Annyi energiád van, hogy te vagy a munka hőse, sőt még mások helyett is gyakran vállalsz feladatokat. Azonban nem árt, ha észben tartod, hogy figyelj a tested egészségére is! Aludj jól, mozogj rendszeresen, táplálkozz egészségesen, hiszen "nem várhatsz mentális egészséget egy kevésbé egészséges testtől".

Kedves Skorpió!

Mit is mondhatnánk neked? Csak így tovább töretlenül. Ebben a hónapban a csillagok állásának is köszönhetően olyan energiaszinten mozogsz, hogy semmi nem kerüli el a figyelmed. Egyensúlyt tudsz teremteni a munkád, a párkapcsolatod és a magadra szánt idő között. Nincs szükséged másra, mint, hogy ezt a hozzáállást valahogy konzerválni tudd az életed elkövetkező részeire is.

Kedves Nyilas!

Kicsit besűrűsödhet a december, de ne aggódj, úgy tűnik, ez csak az első napokra lesz igaz. Ahogy múlik az idő és közeledik a karácsony, úgy lesz egyre több időd a szeretteidre. Ez az időszak a megnyugvás ideje számodra. Nincs más feladatot, minthogy átengedd magad a csendnek, a békének. Ne keress feltétlenül tennivalót, ne érezd magad haszontalannak, inkább értékeld a zavartalan pillanatokat, hidd el, nem fognak sokáig tartani.

Otthon főző nő - December havi pszichoroszkóp

Forrás: pexels.com; Foró: Daria Shevtsova; Link: https://www.pexels.com/photo/two-woman-hugging-each-other-1261368/

Kedves Bak!

Sok jó dolog történhet veled decemberben, ami azt jelenti, hogy a fellegekben jársz, éppen ezért nem árt az óvatosság. Nem baj, ha teret engedsz a felhőtlen boldogságnak, de néha nézz a lábad elé és agyban mindig légy képben a kevésbé fontosnak tűnő dolgokban is, mert lehet, hogy egy nem várt irányból jön valami váratlan. És ne feledd "A boldogság csak a mellékhatása a jól szervezett életnek."

hirdetés

Kedves Vízöntő!

Esetedben a december egy olyan hónap, amikor minden megtörténhet, de ami meg fog történni, annak milyensége csakis rajtad múlik. Ha legnagyobb ellenségeddel akarsz találkozni, csak nézz tükörbe. Éppen ezért nagyon fontos, hogyan állsz a dolgaidhoz. Ha negatívan, bosszankodva tekintesz a problémáidra, bizony könnyen lehet, hogy az egész hónapod a zsörtölődésről fog szólni. Vedd kezedbe az irányítást és tereld magad tudatosan boldogabb vizekre. Hidd el, sikerülni fog!

Kedves Halak!

Úgy tűnik, valami nagyon felkelti érdeklődésed, amibe szenvedélyes lendülettel veted bele magad. A szenvedély egy nagyon erős érzelem, éppen ezért egy nagy fellángolást követően gyorsan alább is hagyhat. Ez abban az esetben nem baj, ha egy süteményről, vagy valamilyen gyorsan befejezhető dologról van szó, ám, ha egy hosszabb távú tervbe kezdesz így, mindenképpen biztosítsd be magad, hogy ha alábbhagyna a lendület, legyen, mi visszahozza, fenntartva kitartásodat.

december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas