Kos - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Kos! Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló, akkor az állandó túlhajtás ellenére a magánéletében már jóval kevesebb befolyással bírhat a munka! Könnyen megeshet, hogy pont a munkahelyén, vagy valamilyen munkával kapcsolatos ügyben találkozik majd olyasvalakivel, akivel egyre komolyodó románcba keveredhet, melynek a kezdete gyors lesz, és tüzes. Csak tartsa nyitva a szemét, legyen résen, és álljon mindig készen az új lehetőségekre! Persze azt ne várja, hogy a sült galamb egyenesen a szájába repüljön, nem árt ugyanis, ha továbbra is ad a megjelenésére, és megőrzi a humorát és kedélyes hangulatát, így sokkal nagyobb eséllyel kelti majd fel az ellenkező nem figyelmét. Megeshet, hogy a Karácsonyt külön töltik majd az új párjával, de ez cseppet se aggassza! Kell az idő a családra is, hiszen a rengeteg munka miatt valószínűleg velük sem tudott eleget törődni. A Szilvesztert viszont nagy eséllyel, a Kedvesével tölti majd, az, hogy kettesben, vagy a baráti körével, egy házibuliban, már részletkérdés.

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Kos! Ha Ön jelenleg párkapcsolatban él, akkor jobb, ha felkészül rá, hogy a munkahelyi túlhajtás lesz problémáinak legfőbb forrása ebben a hónapban, és ez sajnos fokozottan igaz a magánéletére is. Az, hogy alig tud időt tölteni Kedvesével, fokozatosan kiélezheti a feszültséget, és könnyen elmélyítheti az ellentéteket, ha nem figyel oda eléggé. A megoldást az jelentheti, ha próbálja megtalálni az egyensúlyt, jobban beosztani az idejét, és a munka mellett mindig elegendő időt fordítani a párjára. Amit együtt töltenek, legyen minőségi időtöltés – beszélgessenek sokat, vigye el moziba, vacsorázni, kirándulni, és persze, szerelmeskedjenek minél többet Kedvesével!

Ne hagyják ki együtt tölthető, meghitt perceket! Ha odafigyel ezekre a dolgokra, akkor az Ünnepek idejére megoldódnak a problémáik, és meglesz az igazi, meghitt karácsonyi hangulat! Bónusz tipp: legyen különösen türelmes a párjával a dolgok megbeszélése során, ugyanis előfordulhat, hogy sajnos csak nehezen tudja majd kifejezni az érzéseit a helyzettel kapcsolatban – ezen sokat könnyíthet a türelmes odafigyelés az Ön részéről! Szilveszterkor pedig végre tényleg lazítsanak egy jót! Nagy eséllyel barátaik társaságában köszönthetik majd az Újévet, ami remek alkalom lesz az ünneplésre!