Nyilas - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Nyilas! Ha jelenleg szingli életmódot folytat, akkor partner-találásra inkább a hónap második felében számítson. Igen, kitalálta, a munka az oka… A hónap az év végi hajtás miatt elég leterhelten indulhat, de ügyesen lerövidítheti ezt az időszakot, ha nem hagyja, hogy a kollégái Önre sózzák a megmaradt feladataikat. Ha így tesz, akkor hamarosan zavartalan és nyugodt időszak köszönthet majd Önre. Sőt, az is megeshet, hogy egy rövidke munkahelyi románc is kialakul majd valakivel, aki már régóta titokba csodálja Önt. Az igazi nagy változást azonban inkább a két ünnep közötti időszak, illetve a Szilveszter hozhatja majd meg, ugyanis rengeteg érdekes emberrel ismerkedhet majd meg. Nagy az esély rá, hogy lesz köztük valaki, akivel már az első pillanattól kezdve kiszemelik egymást, és nem fognak sokat várni vele, hogy a tettek mezejére lépjenek. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy ha megőrzi barátságos és vidám természetét, megértő lesz és a humorát is megtartja, akkor sokkal nagyobb esélyel következik be ez a csoda!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Nyilas számára a hónap első fele lesz a nehezebb, ugyanis a rengeteg felgyülemlett munka és feladat elvégzése nemcsak az idegeit teszi majd próbára, de sajnos a Kedvesével is alig lesz idejük egymásra Gyakorlatilag olyan lesz, mintha bekerülne egy harmadik, önző fél is a kapcsolatba, akit Munkahelyi Határidőnek hívnak… Persze komolyan aggódni nem kell, ugyanis a hónap végére szépen elfogynak majd a feladatok, és a hívatlan harmadik is távozni kényszerül majd az életükből.

Sokat segíthet a helyzetén, ha nem hagyja, hogy a munkahelyén baleknak nézzék, és Önnek passzoljanak le minden feladatot - töltse inkább az idejét párjával, hiszen ha így tesz, akkor igazán meghitt és szeretettel teli időszak vár Önökre! Elképzelhető, hogy a kedves párjának különösen sok törődésre és támogatásra lesz majd szüksége, így végre ismét bizonyíthatja majd, hogy miért is pont Ön a tökéletes társ! Emellett nem árt, ha néhány kedves gesztussal is meglepi szerelmét, egy hangulatos otthoni vacsora vagy egy jó kis mozizás, netán egy összebújós borozgatás mindig segít az ilyen helyzetekben.