Szűz - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Szűz számára ahhoz, hogy igazán jól alakuljon ez a hónap, különösen a magánéletére nézve, meg kell érteni az előtte álló időszak kettős természetét. Egyfelől érdemes már az elején tudomásul vennie, hogy anyagi téren nem lesz nagyon eleresztve, ezért nem érdemes nagyszabású és költséges bulizós ismerkedéseken, drága randikon törnie a fejét. A dolog másik oldala, hogy emiatt egyáltalán nem kell elkeserednie, ugyanis szeretet és szerelem terén csupa pozitív dologra számíthat a környezetétől! Tehát egyáltalán ne törjön le, legyen igényes, adjon a megjelenésére, ne hagyja el a humora, és legyen nyitott, barátságos másokkal szemben. Ez a hónap új ismertségeket hozhat majd az életébe, da az is lehet, hogy éppen egy korábbi kiszemeltjének fogja most jócskán felkelteni a figyelmét, és ha elég ügyes, akkor ebből az ismertségből hamarosan egy izzó, komoly kapcsolat lehet!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Szűz! Ha jelenleg komoly szálak fűzik valakihez, akkor a magánélet terén csupa-csupa jóra számíthat ebben a hónapban. December során élete háborús zónája a bankszámlája lesz, ugyanis év végére várhatóan eléggé megcsappanhat majd a félretett pénze. Ez nem fog együtt járni a munkahelyén való, szokásos év végi túlhajtással, így ha nem akar túl nagy lábon élni, egész nyugodt időszak vár Önre. Párjától viszont annál több támogatásra, kedves gesztusra, meglepetésre és szeretetre számíthat majd a hónap folyamán!

Úgy néz ki, nagyon erősen meglesz az összhang kettejük között, és ez a szexuális életüket is igencsak felpezsdítheti majd! Érdemes lesz tehát minél több időt közösen eltölteniük, mert abból csak jó sülhet ki. Az Ünnepek varázslatos és meghitt hangulata tovább fokozhatja egymás iránti szerelmüket, na és az év utolsó napjáról sem szabad megfeledkezni! Bárhol is töltsék majd a Szilvesztert, érdemes úgy alakítani a dolgokat, hogy legyen egy kis idejük majd az összebújásra!