Mérleg - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A Mérleg a hónapban igazi Casanovává válhat! Persze mindez csakis Önön múlik. Vegyen erőt magán, és bátran vágjon bele az ismeretlenbe. Ne hagyja, hogy néhány kisebb visszautasítás kedvét szegje, hiszen minden apró lépés csak Önt viszi előre. Nagy eséllyel találhatja meg ebben a hónapban a régóta áhított izgalmat, nagy kalandot, de akár igaz szerelmét is! Hát ne késlekedjen, ha eddig nem volt bulizós típus, itt a legfőbb ideje, hogy változtasson ezen. Amennyiben a múlt fájdalma kísérti Önt, azt ajánlom, hogy ne hagyja, hogy az emlékek beárnyékolják jelenlegi életét. Itt az idő, hogy végre újra belevesse magát a dolgok sűrűjébe. Ha egy közeli ismerőse erős érzelmeket táplál Ön iránt, az talán most újra a boldog élet felé vezetheti. Ne hagyja, hogy a múlt tovább őrölje a lelkét, hiszen talán pont ezért mulaszthat el egy remek lehetőséget.

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Mérleg! Bár itt az ősz vége, és az idő szürkének látszik, de ez magát egy cseppet sem befolyásolhatja! Rendíthetetlenül és kiegyensúlyozottan haladhat céljai megvalósítása felé, ám ne hagyja, hogy mindezek eredményeként elkényelmesedjen kapcsolatában. Vigyázzon, hogy párja ne veszítse el Ön iránt az érdeklődését, mutassa meg, hogy Ön még mindig telve van tűzzel és meglepetésekkel, csak úgy, mint kapcsolatuk elején! Lepje meg szerelmét a megszokottnál gyakrabban kisebb-nagyobb számára kedves ajándékokkal, közös programokkal.

Talán most jó ötlet lenne újra megfiatalodni és ellátogatni a moziba, vagy tenni egy romantikus sétát a parkban. Csepegtessen egy kis izgalmat kapcsolatukba, és meglátja, nem lesz gond a háza táján. Ne feledje, bármilyen csábító is egy fizetésemelés, az életébe mégis a család hozza a boldogságot, meglehet kompromisszumra kényszerül önmagával szemben ezen a téren. A fő, hogy ne búslakodjon, hiszen a Hold és a Szaturnusz fényszöge kedvezően kacsint Önre!