Bak - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló, kedves Bak, akkor igencsak szerencsés változásokra számíthat ebben a hónapban. Szinte biztos, hogy a hónap végén már nem lesz egyedül, és az év utolsó napján már párban köszöntheti majd az újévet! Ehhez nem is kell feltétlenül a társkereső-oldalakat bújnia vagy végigpartiznia a hónapot, hiszen valószínűleg így is érdekes, új emberek fognak az életébe betoppanni, és az év záróaktusa is várhatóan fergeteges lesz ezen a téren (is). Számítson rá, hogy a decemberben végig bizakodó, jókedvű, igazi ünnepi hangulata lesz, és így eleve kevésbé lesz feszült vagy gátlásos, ha ismerkedésre kerül majd a sor. Tehát csak dőljön hátra, lazítson, élvezze az ünnepeket, a többi meg majd jön magától.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Bak számára ez a hónap vágyai beteljesüléséről és a tökéletes, meghitt és emlékezetes pillanatokról fog szólni. Kapcsolata költői magasságokba emelkedhet, a szexuális és az érzelmi síkon egyaránt. Mindez még akkor is igaz lesz, ha alapvetően nem felhőtlen szerelmük, vagy, ha valami külső oknál fogva, egymástól külön kényszerülnek tölteni az ünnepeket. Ne feledje, miről szól ez a hónap: ha valami, hát a szeretet az, ami bármit képes kibírni és áthidalni!

Mindezektől függetlenül, jellemző lesz Önre a hónap során, hogy az ünnepi hangulat miatt rendesen kicsípi magát, így az ellenkező nem képviselőitől valószínűleg rengeteg bókot zsebelhet majd be; mindez elég pozitív hatással lesz az önbizalmára is. A Szilveszter során csupa pozitív élményre számíthat, valószínűleg Kedvesével közösen mennek majd el egy nagyobb rendezvényre, esetleg házibuliba. Itt megeshet, hogy bepróbálkozik egy-két csábító, de higgye el, nem lesz érdemes kötélnek állnia, ezt jobb, ha már az elején tudja.