Ikrek - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülállóként élő Ikrek számára a december folyamán az intellektualitásé lehet a főszerep, így nagy eséllyel lehet majd részük megtapasztalni a plátói szerelmet. Mivel ez a hónap számára egyébként is a fokozott érzelmekről és meghitt pillanatokról fog szólni, így akár még az is könnyen megeshet, hogy ez az álmodozás hamarosan valósággá válik! Mindenesetre a hónap első felében a testi vágyakkal szemben inkább az érzelmeké lesz a főszerep, ebből oly módon is profitálhat akár, hogy a környezete számára sokkal inkább egy visszafogott, romantikus álmodozónak tűnik majd – és könnyen megeshet, hogy pont ez lesz az, amivel elcsavarja majd a kiszemeltje fejét! Mindenesetre jobb, ha nem adja be azonnal a derekát, és legalább néhány ismerkedős randizás erejéig teszteli a másik szándékainak a komolyságát. Ha elég ügyes lesz, akkor az Ünnepeket már az új párjával töltheti igencsak meghitt hangulatban, és várhatóan fergeteges Szilveszteri mulatságban lesz majd részük!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatba élő Ikrek magánélet szempontjából csupa jó dologra számíthat ebben a hónapban. A hónap során a meghitt, bensőséges pillanatoké, s a heves, de mégis, annál romantikusabban együttöltött éjszakáké lehet a főszerep, persze, ez kedvese hozzáállásától is nagyban függni fog, hogy ő jelen állapotában, mennyire képes partner lenni a dologban. Ne engedje, hogy ezt az idillt beárnyékolja a rengeteg ajándékvásárlással járó ingadozó anyagi helyzet, és az év utolsó hónapjára felhalmozódó rengeteg munka – ezek csak múló dolgok, amelyeket némi kitartással és átgondoltsággal kezelni lehet.

No meg főleg azzal, hogy ha hagy némi időt magának a pihenésre is. Elképzelhető, hogy a hónap első felében egy idegesítő harmadik legyeskedik majd a párja körül, de ne aggódjon; ha magabiztosan kezeli a helyzetet, és nem csinál belőle drámát, akkor az illető egyébként is hamarosan eltűnik a süllyesztőben. A Karácsonyt igazán hangulatos és szeretetteljes lehet, és várhatóan még közelebb hozza Önt és Kedvesét egymáshoz. Megeshet, hogy a Szilvesztert kettesben tölti majd párjával, ebben az esetben felejthetetlen, romantikus és igazán boldog órákat szerezhetnek majd egymásnak!