Rák - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Rák! Amennyiben Ön jelenleg még keresi a párját, akkor a december során izgalmas újdonságoknak nézhet elébe. A hónapot áthatja majd az izgatott készülődés, alkalma lesz sok időt töltenie a szeretteivel, és egyfajta nyugodt, romantikus ábrándozás lesz majd jellemző Önre az ünnepi időszakban. Tulajdonképpen ezzel és a készülődéssel annyira el lesz majd foglalva, hogy sokszor észre sem veszi majd egy társ szükségét, de ez korántsem jelenti azt, hogy Ön ne szúrna szemet valaki másnak! Fontos új ismertségeket fog kötni ebben a hónapban, és lesz köztük egy szimpatikus illető, akinek Ön azonnal felkelti majd az érdeklődését. Legyen nyitott, és hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, menjenek el néhány randira, aztán ha Ön is úgy érzi, hogy megtalálta, akit keresett, akkor szép lassan beadhatja a derekát. Megeshet, hogy a Karácsonyt külön töltik majd, de ez a kis hirtelen jött távolság valószínűleg majd csak tovább erősíti a kapcsolatukat.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Rák! Amennyiben Ön jelenleg párkapcsolatban él, akkor valószínűleg már most azt tervezgeti magában, hogy milyen jobbnál jobb programokat kellene szervezniük Kedvesével végig a december során. Ha így is volna, azért igyekezzen ne túltervezni a dolgokat, mert akkor oda lehet a pillanat, s a nyugalom és csupa ide-oda rohangálásba csaphat át az ünnepi készülődés. Ha valami esetleg nyomta a szívét mostanában, akkor azt igyekezzen mihamarabb megbeszélni párjával, nehogy ez a dolog elmélyülve később konfliktust okozzon a kapcsolatukban.

Ne hagyja, hogy a munkahelyi dolgok beárnyékolják ezt a csodálatos hónapot, ezért inkább ne vállalja túl magát, és próbáljon minél több időt a szeretteivel tölteni. Ha ez nehezen megoldható, akkor próbálja kicsit jobban bevonni a párját az életébe, és együtt megoldani ezeket a dolgokat, ezzel is kimutatva azt, hogy valóban társként tekint a Kedvesére. Az év utolsó napján pedig tényleg nem árt majd lazítani, számítson rá, hogy párjával együtt elhívják majd a barátai egy jó kis házibulira vagy esetleg egy nagyobb partira, ahol méltó módon búcsúztathatják majd el az Óévet!