Halak - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életmódot folytató Halak számára a december meglehetősen izgalmasan alakul majd, ugyanis a hónap során mindent, így a magánéletét is erőteljes szenvedéllyel fogja kézbe venni. Bár a munka élvezete némi túlhajtásra sarkallhatja majd, azért nem árthat, ha az ismerkedésre, pihenésre és szórakozásra is hagy majd magának némi időt. Ebben az időszakban könnyen összehozhatja a sors egy olyas valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgették egymást, de valahogy eddig mégsem ismerték fel, potenciális célpontként is tekinthetnének egymásra. Közös kirándulások, romantikus vacsorák és egyéb jó kis közös programok vannak kilátásban. Ha ügyesen csinálja a dolgokat, a Karácsony már egy ígéretes párkapcsolatban fogja Önt találni. A Szilveszteri buli viszont igazi választóvíz lehet. Ez valószínűleg még jobban összekovácsolja és szorosabbra fűzi majd a kapcsolatukat, de ehhez az is kell, hogy egyikőjük se engedjen más udvarlók csábításának.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Halak! Amennyiben Ön jelenleg párkapcsolatban él, akkor a decembere igazán csodálatosan alakulhat szerelmi téren. Ahogy az élete minden területét, így a magánéletét is az igazi szenvedély fogja áthatni és irányítani, ez itt most nagyon jót jelent. Arra figyeljen most oda nagyon, hogy mivel a munkát is nagy lelkesedéssel végzi, azért ne vigye azt túlzásba, nehogy a magánélet rovására menjen a dolog. Ez különösen a hónap első harmadában okozhat problémákat, akár még féltékenységi perpatvar is várhat Önre otthon, ha nem figyel oda erre eléggé.

Ha netán mindezt nem sikerülne megelőzni, akkor se keseredjen el, mert a hónap többi részében, ha kellően odafigyel a párjára, és megadja minden téren a neki kijáró gyengéd törődést, és megbeszélik a dolgokat, akkor minden visszaállhat a normális kerékvágásba. Számítson rá, hogy valószínűleg élete egyik legboldogabb és leghangulatosabb Karácsonya vár Önre, a Szilveszter pedig egyenesen fergetegesnek ígérkezik!