Bika - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Bika! Amennyiben Ön mostanság szingliként tölti napjait, akkor a december hónap során meglehetősen összetett helyzetre kell majd felkészülnie. A hónap során jelentősen megcsappanhatnak majd az energiatartalékai, lévén nemsokára vége egy kemény évnek. Ennek köszönhetően eleve kevesebb ideje és energiája lesz az ismerkedésre, párkeresésre, de ha továbbra is meghajtja magát a munkával, akkor ez szinte a nullával lesz egyenlő. Jobb, ha megtalálja az arany középutat, és szán egy kis időt a pihenésre is! Ha ügyesen be tudja tartani mindezt, akkor legnagyobb eséllyel a Karácsony utáni időszakban találhat párt magának – de hogy ez csak romantikus kalandozás, netán „villámkapcsolat”, vagy pedig valami sokkal komolyabb dolognak a kezdete lesz majd, azt még egyelőre nem lehet látni. Szilveszterkor viszont különösen ajánlott lesz odafigyelnie rá, hogy nehogy kihasználják, nehogy esetleg valaki olyan akarja majd az ujja köré csavarni, aki már tulajdonképpen foglalt, csak most éppen a tilosban bóklászik.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Bika életébe a hónap során igazán meghitt és szeretetteljes, romantikus pillanatok sokaságát hozhatja. Ettől függetlenül sajnos általános kimerültséget fog tapasztalni a hónap során, aminek két fő oka az egész éves túlhajtás és a decemberi fokozódó leterheltség lesznek. Ezek elől a dolgok elől odahaza, családjával lesz csak igazán lehetősége elrejtőzni, és feltöltődni, így minden Kedvesével töltött percet becsüljön meg! Most mindennél jobban eshet az ilyen nehéz napok végén a párja karjaiban való megnyugvás, egy forró tea mellett, összebújva egy kis otthoni kikapcsolódással egybekötve.

A fáradtság ne akadályozza meg a romantikában, hiszen ez a kapcsolatuk fejlődését is életben tartja, és egy kis testi szerelem pedig mindig jó közérzetet illetve feltöltődési lehetőséget biztosít. Az Ünnepeket meghitt hangulatban, szűk családi körével töltheti majd, erre az időre tényleg nem árt, ha száműzi otthonról a munka szellemét. Az év végén az jelentheti majd a legjobb kikapcsolódást, ha kettesben tölti Kedvesével a Szilvesztert.