Oroszlán - december havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Oroszlán! Amennyiben jelenleg egyedülállóként, prédára lesve tölti napjait, akkor érezheti majd, hogy ebben a hónapban különösen nagy izgatottság lesz majd úrrá Önön. Mivel a munkája terén a hónapban fegyvernyugvás lesz, ugyanis ott már learatta a babérokat, tekintete egyre inkább a magánélet felé fordul. Mindez éppen a legszerencsésebb időszakban, ugyanis bőségesen lesz ideje és energiája is, hogy megnyerő, sármos modorát bevetve ismerkedjen, flörtöljön, és jobbnál jobb kalandokba keveredjen a hónap első felében. Ha netán Karácsonyig nem alakul ki semmilyen tartósabb kapcsolat, ne csüggedjen, így legalább otthon, szerettei körében töltheti majd az Ünnepeket, a legnagyobb nyugalomban. A két ünnep között viszont megeshet, hogy bizonyos események ismét felkavarják az állóvizet. Szilveszterkor, ahogyan azt a természete és temperamentuma megkívánja, érdemes lesz jó társaságban, barátaival egy házibulit tartaniuk, vagy akár egy nyilvános szórakozóhelyre elmenniük elbúcsúztatni az Óévet - könnyen megeshet, hogy ezzel az alkalommal magánéletére nézve valami sokkal tartósabbat sikerül majd összehoznia, mint a hónap első felében!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Oroszlán, érdekes dilemmával szembesülhet a december során. Bár a munkahelyén nincs túlterhelve, sőt, sorra zsebeli be az elismeréseket és a bónuszokat is, amelyekre remek teljesítménye és nagyszerű teherbírása adott okot, a párja részéről nem egészen ezt fogja tapasztalni. Kedvese túlhajtottsága miatt kicsit úgy érezheti, hogy elhanyagolják, de jobb, ha már most tudja, hogy erről szó sincs. Legyen türelmes a párjával, próbáljon neki segíteni, amivel csak tud, ezzel is jelezve, hogy Ön egy igazi, megbízható társ még az élet nehezebb időszakaiban is!

Kedveskedjen neki meglepetésekkel, ha mindketten ráérnek, vigye el egy romantikus vacsorára, de ha ez nehezen megoldható, akkor egy-egy meleg ölelés is óriási segítség lehet a számára. Mindenesetre ne aggódja túl ezt a dolgot, a hónap közepe után ugyanis elkezdenek normalizálódni ezek a dolgok, és a Karácsonyt már valóban meghitt hangulatban tölthetik.